IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво общо има това с моя въпрос?

Аз питах : " На какво основание расте акцията? Някой може ли да ми каже, защо последните няколко дни скочи от 1.20 + до 1.55 лв?"

Колеги някой може ли да ми обясни, защо имаше такъв ръст?

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Накъде ще върви акцията от тук нататък?
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Север - Североизток
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        А какъв е правилният въпрос?

Коментар

• А какъв е правилният въпрос?

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Не се научихте да задавате правилните въпроси и това е!

Коментар

На какво основание расте акцията? Някой може ли да ми каже, защо последните няколко дни скочи от 1.20 + до 1.55 лв???
            Не се научихте да задавате правилните въпроси и това е!

Коментар

На какво основание расте акцията? Някой може ли да ми каже, защо последните няколко дни скочи от 1.20 + до 1.55 лв???
              Едно кифте от 5 милиона премина и отпуши пътя за нагоре.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• На какво основание расте акцията? Някой може ли да ми каже, защо последните няколко дни скочи от 1.20 + до 1.55 лв???

Коментар

• Биковете атакуват!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Хайде успех през седмицата и да минаваме над 1.50 още днес!!!
                    Че петъкът затвори на 1.498 ако не се лъжа. То остава да не минем 1.50 още днес. Ще е срамота...

Коментар

• Хайде успех през седмицата и да минаваме над 1.50 още днес!!!

Коментар

• честито на печелившите,а от утре цел 1.70

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Абе последните 4 години макс.3.5, мин 0.70 - така че средно аритметичното е 2.20.
                          Дотам да я докараме пък пак ще мислим насетне къде колко кухо или не е.
                          Аз при всички случаи от авиокомпанията съм доволен, а немалко пътувам и с други.
                          Най готините стюардеси на света
                          Дават ли Пип, дават ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            +1
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              И аз мисля че след толкова години на мачкане акцията ще се качи на едни по нормални нива. Каквото и да се говори за ТИМ, империята която са създали е много голяма за България и вече е въпрос на време пазара да оцени акцията. Някой казват че е куха и нямат кеш но както се вижда компанията става все по голяма. Не е препоръка! Успех!
                              Абе последните 4 години макс.3.5, мин 0.70 - така че средно аритметичното е 2.20.
                              Дотам да я докараме пък пак ще мислим насетне къде колко кухо или не е.
                              Аз при всички случаи от авиокомпанията съм доволен, а немалко пътувам и с други.
                              Най готините стюардеси на света

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Да инта, знаем ги тези лупинги, не са нещо ново.
                                Интересно Капитал защо са решили да го притоплят пак
                                Другото интересно е че това беше ясно и когато цената бе 3,50 преди 2 годинки, преди да почне Артио да я намачква.
                                А врътки в групата си се правеха и през 2007-ма, което не попречи цената да е над 17 лв.!!!
                                Та идеята е, че мотивите за покупки и по-високи цени тук са съвсем различни.
                                Да погледнем също от този ъгъл - В ПФ на групата ежемесечно се вливат доста сериозни милиони лв. Това си е един вид ракетно гориво...
                                Всички знаем кога се пукат балоните... когато са напомпани до пръсване, а не когато в тях има съвсем малко въздух и тепърва ще почнат да се позапълват...
                                И аз мисля че след толкова години на мачкане акцията ще се качи на едни по нормални нива. Каквото и да се говори за ТИМ, империята която са създали е много голяма за България и вече е въпрос на време пазара да оцени акцията. Някой казват че е куха и нямат кеш но както се вижда компанията става все по голяма. Не е препоръка! Успех!

Коментар

Working...
                                X