If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Нямате ли си работа, та само си ги мерите
Вземете пример от мен. Днес ще ходя да зарезвам лозите, ще направя чеверме, и ще допием виното.....за берекет мама му стара. Да има хубава реколата, и като турнем онова ми ти джибре, и като текене тая ракия.....удри цела година.
Ето от това предложение по хубаво няма..... Аз вече това правя, но все още пред компа....Браво така се прави..... довечера продължавам с пълна пара....
Нямате ли си работа, та само си ги мерите
Вземете пример от мен. Днес ще ходя да зарезвам лозите, ще направя чеверме, и ще допием виното.....за берекет мама му стара. Да има хубава реколата, и като турнем онова ми ти джибре, и като текене тая ракия.....удри цела година.
Ами всяка форма на опит да спреш и опорочиш чуждото мнение е форма на диктатура ....
В момента се мъчат да излагат лъжи и да ме вкарват в обяснителен режим.....
За ТИМ мога с години да пиша негативизъм...който е истина....
Просто те са иделния образ за това......
Даже ИПОТО е от 4 лева.....
ЗХБГ е 4 лв...
ССВ на 7,2.... увуличението през 2008 г...
това помните ли го....
С това дори и да се съглася, мисля че има и друг акцент всеки сам решава какво къде, кога и как....ако направиш профит от техните акции, защо да не ги търгуваш....общата капитализация на техните компании не е никак лоша...за бг. борса....Просто се включваш и изключваш когато решиш и така отговорността е само твоя.... Сега заедно и с други компании, вървят много добре и защо да не сме доволни. за съжаление например нямам ПИБ. Истината е, че всеки от нас е заложник на собствените си разсъждения, стратегия и т.н. Навремето започнах с валутна търговия и краткосрочни сделки, за късмет избягах като дребен играч точно от тук преди голямото спукване, сега съм отново тук с мисията за средносрочност.... Но всичко зависи от отва което мисля, но то може и да не правилно, това са правилата на играта. И сега сам ще се похваля, защото циганката умря... В годините след 2000 г. спечелих международно състазение в тази сфера. Разликата, че дори да разбираш процесите БГ пазар е уникално друг и почти няма общо с истинската действинелност. Така че успех на всички, но като цяло тренда е нагоре, защото няма как да е друг. А световните пазари нас ни удрят малко по-късно....., но в момента няма притеснения за смущения.....
Кайзер, не се карайте, с Монти, ти и мен ме "нахрани" преди време, не знам откога си тук, аз съм от от одавна, но понеже държах дълга позиция и не пишех, збравих си password и затова съм новак, но ще ти дам пример за година и 2 месаца, купуваш на Х и продаваш на Y и продаваш на 600%, ако си в час вече знаеш коя е компанията..... Така че нека да не се караме...
и аз съм от скоро - лето господне 2007. Не мога да се сравнявам с Монти, той е тука от ранната зора на демокрацията и по мои скромни изчисления държи поне едни 10% от капитализацията на наща борса. Монти според мен е започнал с една ябълка и след хиляди безгрешни сделки със среден марж на печалба от едни невзрачни 500-1000% се е превърнал в могъщ финансов кит.
Може и да си прав, аз си купих малко пак за спорта и в петрол, но яростно се изразявам срещу негативизма във форума, защо да се плюеме, всеки може да каже кой не е прав, но без епитети....
Ами всяка форма на опит да спреш и опорочиш чуждото мнение е форма на диктатура ....
В момента се мъчат да излагат лъжи и да ме вкарват в обяснителен режим.....
За ТИМ мога с години да пиша негативизъм...който е истина....
Просто те са иделния образ за това......
Даже ИПОТО е от 4 лева.....
ЗХБГ е 4 лв...
ССВ на 7,2.... увуличението през 2008 г...
това помните ли го....
Ами хубаво е човек да чете....
Продава и купуваш... активна позиция.....цялата 2008 ,2009 ,2010 ,2011 ,2012 ,2013 и продължаваме .....
През зимата на 2008 г .... всички продаваха до 2,5 - 3 лв а Събев купуваше до 4-5 лв....
и това всеки божи ден....в продържени ена щест месеца....
докато се разбра ,че има повече пари от продаващите....след това стигна и 11 лв....
и така година след година....
сега пак почваме от 2лв.... и вече на 3,6......
А до къде ще стигнеме ..мустака знае...
Почват някои от 2, но ти от 3 кинта Бегай да се правиш на поет в темите където 1/2 са тови драсканици
Извинявай о Велики Монти, ти си най-гениалния спекулант, който познавам, купуваш на 2 и продаваш на 11, после купуваш на 1 и продаваш на 10 след 3 дена. Шапка ти свалям, ти си гении, предлагам ти да пишем на английски (ако знаеш какво е това де) барем некоя инвестиционна банка зад океана, чете Великите ти постове директно да те вземе хед на трейдинг отдела. С този безаналогов начин на търговия само за 3 месеца ще превърнеш работодателя си в най-могъщатата фирма на света обирайки всички корекции по възможно най-правилния начин.
Кайзер, не се карайте, с Монти, ти и мен ме "нахрани" преди време, не знам откога си тук, аз съм от от одавна, но понеже държах дълга позиция и не пишех, збравих си password и затова съм новак, но ще ти дам пример за година и 2 месаца, купуваш на Х и продаваш на Y и продаваш на 600%, ако си в час вече знаеш коя е компанията..... Така че нека да не се караме...
Прав си Монти, сравнен със тебе съм абсолютен лаик и лузър. Не мога да се сравнявам с такива могъщи титани на финансовите пазари като теб.
Обръщам се към всички във форума - предлагам най-отговорно да издигнем паметник на Монти, да се свети името Му, и да го наредим до плеядата от много-по жалки спекуланти като Рокфелер, Дюпонт, Морган и т.н.
Айде пак....глупости...
не теб пък паметник на идиота ли ще издигаме....
Пишеш за позиция с връх от 12 лева и 500 % плюс ,че не е минавала 6 лв....
При спад от 90 % на борсата през изминалите години....спри се...
позицията в момента Полки я купуваше на 12 лв а сега е 2....и не я продавал...
СПРИ се и почети...не се излагай .............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
недей да се пишеш на писател а ми прочети малко за борсата.... пълен лайк си....
Понимаеш....
Прав си Монти, сравнен със тебе съм абсолютен лаик и лузър. Не мога да се сравнявам с такива могъщи титани на финансовите пазари като теб.
Обръщам се към всички във форума - предлагам най-отговорно да издигнем паметник на Монти, да се свети името Му, и да го наредим до плеядата от много-по жалки спекуланти като Рокфелер, Дюпонт, Морган и т.н.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Продава и купуваш... активна позиция.....цялата 2008 ,2009 ,2010 ,2011 ,2012 ,2013 и продължаваме .....
През зимата на 2008 г .... всички продаваха до 2,5 - 3 лв а Събев купуваше до 4-5 лв....
докато се разбра ,че има повече пари от продаващите....след това стигна и 11 лв....
Може и да си прав, аз си купих малко пак за спорта и в петрол, но яростно се изразявам срещу негативизма във форума, защо да се плюеме, всеки може да каже кой не е прав, но без епитети....
Евала, бях забравил, че тука всеки купува на дъно и продава на връх
Ами пиленце виж темите в Петрол от 2007 и БТН ,СофияБТ ,СлънцеБТ ,ПловдивБТ ,
Благоевград БТ , Булстрад..
Ами полувината са написани от мен...
Цвети мече 93.....
Айде у лево.......
Извинявай о Велики Монти, ти си най-гениалния спекулант, който познавам, купуваш на 2 и продаваш на 11, после купуваш на 1 и продаваш на 10 след 3 дена. Шапка ти свалям, ти си гении, предлагам ти да пишем на английски (ако знаеш какво е това де) барем некоя инвестиционна банка зад океана, чете Великите ти постове директно да те вземе хед на трейдинг отдела. С този безаналогов начин на търговия само за 3 месеца ще превърнеш работодателя си в най-могъщатата фирма на света обирайки всички корекции по възможно най-правилния начин.
недей да се пишеш на писател а ми прочети малко за борсата.... пълен лайк си....
Понимаеш....
Евала, бях забравил, че тука всеки купува на дъно и продава на връх
Коментар