Първоначално изпратено от Silver Fox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗатова и преди писах , главния въпрос е дали наистина искат делистване на ПИБ или формално изпълняват закново зъдължение......
Нямат ли връзка с инвеститорите да каже някои ......да знаем къв ни се точи поне.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Де-офшоризацията е най-вероятният сценарий към момента. Търговото е про-форма (поради законовите изисквания след преминаването на 3-те %).
Мисля, че целта на мажо не е да вземе акциите.
Ако цената на търговото е около 3-те лева, то това ще доказателство на тази теза.
Ако наистина искат фрий-флоута те са наясно, че да саберат доволно едно 4.5-5 лева ще трябва да ръснат.
Лично мнение.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЦената ще е достатъчно висока, за да я приемете всички. И достатъчно ниска, за да спечели само мажо! В дългосрочен план...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНа 6 ша приема , няма да се чудя много ...ма ми се чини че търговото ще е около 3-те лева за съжалениена 3 лв. да забравят
Търговото нищо не значи само по себе си, никой не може да ни задължи да продадем
) ако искат трябва да дадът
) как ги търпим толко време
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДават ти 6 кинта например) цената заспива на 5,5 продаваш и на къде очи ти видят пазар голям
)) Това е много добър сигнал не само за ПИБ а за цялата БФБ
)
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМожеш да не приемеш, ако цената е ниска, нищо няма да стане. Аз съм тъговец дреме ми, ще си купя нещо друго) Цена ми дайте друго не искам
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИ какво му е доброто на тоя сигнал ? Толкова тъпо ми стана че няма на къде. Боза, алчна сган! Да, за мажо говоря!) Цена ми дайте друго не искам
Коментар
-
Още хубави новини "Европейският инвестиционен фонд и Fibank (Първа инвестиционна банка) подписаха първото за България гаранционно споразумение в подкрепа на кредитирането на иновативни малки и средни предприятия."
http://economic.bg/news/27230/1/1/Za...lki-firmi.html
Ама за тези, които ще останат акционериЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДават ти 6 кинта например) цената заспива на 5,5 продаваш и на къде очи ти видят пазар голям
)
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНяма ли някой да се изкаже професионално и аргументирано относно вариантите за цената. Разчитам на Мариян, но може и някой от форумците да докажат своето експертно ниво - независимо дали има акции. Би ли могло търговията на БФБ (в дните до обявяване на цената на търговото) да повлияе на неговата цена? И как ?
Иначе .... от Капитал : "След като излезе съобщението за продажбата на мажоритарния дял през декември миналата година, акциите на "Каолин" поскъпнаха с почти 80%..."
Като се има предвид цената, която взеха на IPO .... и половината да дадат все ще са на печалба.
Имам акции и мислех да ги държа дълго, но сега) цената заспива на 5,5 продаваш и на къде очи ти видят пазар голям
)
Коментар
Коментар