Тю , имах акции и преди 3 дни добавих още , утре мислех пак да си взема малко.....сега ме хвърлиха в дълбок размисъл тук...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ минали са през ПФБК сигурно, но за първи път ми се случва да обявят преминаването на % преди да са станали ясни сделките от ЦД. Дали са си прибрали акциите от офшорките или ще ги прибират от търговото.
Едрите акционери до някое време:
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=ta...Ejoq9gl1803523
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеУж не са минали през Капман, Райфа, Бенча, други варианти да е публикувана търговията с тия акции?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПо първия мисля, че врати у пОлето бол.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИнтересни са две неща в случая :
- Наистина ли искат да свалят ПИБ от търговия на борсата или търговото е само поради изискването на закона ?
- Каква ще е цената на търговото ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБатя, още има време да се качиш на влака. Какво те притеснява? Скелетите в гардероба ли?
Е, втроник и сряда направих една бърза врътка с 3Т, купени на 2,65 и шитнати бързичко на средна 2,90. Но това си е просто за гъдела. За по дългосрочно държане си имам други фаворити, вече всички са наясно кои.
Иначе съм силно заинтересован ПИБ да катери, защото така вдига летвата и дърпа нагоре таргета и за ССВ
Коментар
-
Досега само те май не го правеха. Други банки таксуват за това от години...
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеЕй големи са в ПИБ
Вече взимат 20 ст. и когато си провериш салдото по сметката през банкомат, това е новост.
Доста са креативни, което е добре за банката и акционеритеМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение3 кинта и съм аут...
Смея да твърдя, че по други позиции има по-добри перспективи.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар