If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сутринта даваха по една телевизия в корабостроителницата в Бургас масови уволнения. Пак някакви интриги и далаверки там. Та между другото, работниците казаха, че ПИБ май била замесена пак с някакви кредити. Бе тези къде има желязо и руда са все там. К'ва е тази железарска банка, не мога да разбера. Желязото ги влече както магнит.
Както се оказва желязото/скраба/цветните метали също било изчерпаем ресурс с дългосрочна переспектива за поскъпване. Само да не вземат накрая да плащат депозитите с кюлчета
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Сутринта даваха по една телевизия в корабостроителницата в Бургас масови уволнения. Пак някакви интриги и далаверки там. Та между другото, работниците казаха, че ПИБ май била замесена пак с някакви кредити. Бе тези къде има желязо и руда са все там. К'ва е тази железарска банка, не мога да разбера. Желязото ги влече както магнит.
Да не смутя някой ама да кажа ,че от вчерашните ми сделки съм объркан-купих от ПИБа ,а обиращите акции бяха от Карол . Знам ,че и двата посредника имат много клиенти и най вероятно действат от тяхно име ,но все пак ..............
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Странна работа с това ОЦК ..тия дни мина едно немалко пакетче - 400 к бройки ...на 7,5 ст ....дали не се мъти и нещо там с Хармони ....
А инак предлагането до 2.7 какво е ми става смешно ... мога и аз да се напъна ...не скиорчетата
Не е препоръка за ПК на ЦК
според мен няма какво да се случи, те хубавите активиотдавна ги извадиха от ОЦК, там изобщо не ми е ясно какво се търгува.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Бамката е стабилна и голяма. Обслужването винаги ме е кефило и като цяло винаги съм я ползвал. Като включим и добрите отчети тук, как човек да не си купи акциЙ
Е то конкретно по тоя кредит ПИБ взе цялото предприятие.
Странна работа с това ОЦК ..тия дни мина едно немалко пакетче - 400 к бройки ...на 7,5 ст ....дали не се мъти и нещо там с Хармони ....
А инак предлагането до 2.7 какво е ми става смешно ... мога и аз да се напъна ...не скиорчетата
Коментар