If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без фондовете/големите сте си просто кибици, обречени. Дойдат ли големите почвате да си го мерите кой от по-по-най... факт. И ставате най-велики, способни да хулите и да плюете..се ла ви...
Без фондовете/големите сте си просто кибици, обречени. Дойдат ли големите почвате да си го мерите кой от по-по-най... факт. И ставате най-велики, способни да хулите и да плюете..се ла ви...
е как кои? то се вижда със синдром на катеричката от 15 години, и сега покрай фондовете добре че са те аха манна небесна. Не ми се пише, успех пожелавам на спекуланти и инвеститори, Черния Петър все в някого ще остане в един момент
Добре че са фондовете да разчистят хоризонта и хейтърите да се порадват , да видим до кога. А дали в същото време не разтоварват на алчните дребосъци- И не забравяйте, все още имам тук,не съм излязла напълно,но съм предимно спекулант,не инвеститор като някои по 10 години
Добре че са фондовете да разчистят хоризонта и хейтърите да се порадват , да видим до кога. А дали в същото време не разтоварват на алчните дребосъци- И не забравяйте, все още имам тук,не съм излязла напълно,но съм предимно спекулант,не инвеститор като някои по 10 години
Ще се откриват нови теми - " Какви коли, часовници и любовници подхождат на инвеститори във фибозната банка..."
Много се размечтахте нещо - 8, 10, 15 и т.н. лв .....
пп Имам малко, за да мога да ги плюя с кеф...Вече печалбата мина анулирането на 100-те акции от БОРОСПОРТ....
Болката при мен отшумя, но срама при тях ще остане завинаги !
Леле...
Как бързо се променят нещата... дори в нестандартния обратен ред от "Разпни го", до "Осана"....
Докато всички плюехте Тиквата, че загробил парите на държавата с лоша сделка, днес го боготворите като Финансов гуру !!!
Чета оценки на акцията за минимум 8 лв, 10,70 лв.,15 лв...... LOL.... явно БАЦЕ преди 2 години е анализирал правилно фундамента, като е решил че 5 лв. са добра цена на акция.....
Границата между любовта и омразата е по тънка от колкото го осъзнаваме. Питай всички разведени!
Та за мен е нормално след като ББР е гласувала огромно доверие на 5 лв да видим и някой лев отгоре та да има и печалбица. Мисля че малко хора са чели отчета за да видят от къде идва ръста през 2021 но това са подробности. Очаквам едни поне 30% ръст на печалбата през 2022.
Леле...
Как бързо се променят нещата... дори в нестандартния обратен ред от "Разпни го", до "Осана"....
Докато всички плюехте Тиквата, че загробил парите на държавата с лоша сделка, днес го боготворите като Финансов гуру !!!
Чета оценки на акцията за минимум 8 лв, 10,70 лв.,15 лв...... LOL.... явно БАЦЕ преди 2 години е анализирал правилно фундамента, като е решил че 5 лв. са добра цена на акция.....
Коментар