Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа да няма спекулации - кажи как според теб изглежда процеса по почистване в една банка и за чия сметка ?
рядко има изключения
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
хаха
и Септември ще бъде Май!
ще бъде!
КРАЙ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Всичко ще се очисти като влезем в Еврозоната. Там далаверите не минават. Процесът на очистване е започнал още преди нова година.
и Септември ще бъде Май!
ще бъде!"the trend is your friend until the end..."
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакво значи "справедлива" цена?!?!?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеНовите акции на ПИБ с куриер ли ще ги изпратят или ще ги занесат директно на Дондуков 2 на 15-ти ?И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа да няма спекулации - кажи как според теб изглежда процеса по почистване в една банка и за чия сметка ?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Всичко ще се очисти като влезем в Еврозоната. Там далаверите не минават. Процесът на очистване е започнал още преди нова година.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Пасивите са ясни и твърди, тук няма мърдане.
Активите обаче - тук нямаше ли някакъв грък, който да е №1 с кредитите от ПИБ? Той с какъв бизнес се занимаваше - бяха писали в пресата, но съм забравил?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто, за който не го е прочел: Ал. Тотев: Справедливата цена на акциите на ПИБ е 5.318 лева
За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
Не е препоръкЪ
Активите обаче - тук нямаше ли някакъв грък, който да е №1 с кредитите от ПИБ? Той с какъв бизнес се занимаваше - бяха писали в пресата, но съм забравил?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакво значи "справедлива" цена?!?!?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мараИначе данни за резултата ще видим скоро. Може би още на 15.
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мара
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар