Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто, за който не го е прочел: Ал. Тотев: Справедливата цена на акциите на ПИБ е 5.318 лева
За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
Не е препоръкЪ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто, за който не го е прочел: Ал. Тотев: Справедливата цена на акциите на ПИБ е 5.318 лева
За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
Не е препоръкЪ
Коментар
-
Ето, за който не го е прочел: Ал. Тотев: Справедливата цена на акциите на ПИБ е 5.318 лева
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
На 2.50 съм се наредил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТук цената се закочи. Да не би набирането на капитал да се е закучило?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Май е време за пълнене... замислям се вече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТук цената се закочи. Да не би набирането на капитал да се е закучило?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДнес си купих 1500 акции на 2.58.... бях се наредил и по-надолу ама не ме огря. Така че вече съм биче и тука
Коментар
Коментар