If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мара
Винаги ми е било интересно. Особено когато го кажат тежко и публично Иначе данни за резултата ще видим скоро. Може би още на 15.
A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мара
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
Не е препоръкЪ
Ясно, само ПИБ не е оценен справедливо с днешна дата. И когато цената беше над 6 лв, да смятаме ли, че тогава ПИБ е бил надценен? А 8 лв си е било чиста спекулация и обирджийсто?
За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
Не е препоръкЪ
Ориентирът тук е до колко ще се запише емисията и от кого.
Не е препоръкЪ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар