IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

по принцип минава за сметка на данъкоплатците
    рядко има изключения
    Данъкоплатците нямат толкова пари, а и е по-евтино по пътя който вървят в момента. Постепенно ще се прочисти.... не се притеснявай....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      За да няма спекулации - кажи как според теб изглежда процеса по почистване в една банка и за чия сметка ?
      по принцип минава за сметка на данъкоплатците
      рядко има изключения

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение

хаха
        и Септември ще бъде Май!
        ще бъде!
        АЙДЕ ЧЕСТИТО!
        КРАЙ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Всичко ще се очисти като влезем в Еврозоната. Там далаверите не минават. Процесът на очистване е започнал още преди нова година.
          хаха
          и Септември ще бъде Май!
          ще бъде!
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Какво значи "справедлива" цена?!?!?
            Няма справедлива и несправедлива цена. Важното е оценителят да може да обоснове получения резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
              Новите акции на ПИБ с куриер ли ще ги изпратят или ще ги занесат директно на Дондуков 2 на 15-ти ?
              Дондуков 1. Не ще от Подуене, явно предпочита от скиора....
              И това ще мине ...

Коментар

• Новите акции на ПИБ с куриер ли ще ги изпратят или ще ги занесат директно на Дондуков 1 на 15-ти ?
                Last edited by Innocent; 13.05.2020, 15:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  За да няма спекулации - кажи как според теб изглежда процеса по почистване в една банка и за чия сметка ?
                  Да кажем, с едно мащабно увеличение на капитала, каквото почва от Петък. Преди това години наред имаше сериозни обезценки, продадени кредити, нови хора в управлението и т.н. За сметка на акционерите е, нали виждаш записваха на 12 лв. преди много години, сега и 3 лв. не могат да вземат за акция, сметката е платена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Всичко ще се очисти като влезем в Еврозоната. Там далаверите не минават. Процесът на очистване е започнал още преди нова година.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Пасивите са ясни и твърди, тук няма мърдане.
                      Активите обаче - тук нямаше ли някакъв грък, който да е №1 с кредитите от ПИБ? Той с какъв бизнес се занимаваше - бяха писали в пресата, но съм забравил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Ето, за който не го е прочел: Ал. Тотев: Справедливата цена на акциите на ПИБ е 5.318 лева

За мен лично е малко стъкмистика тази оценка, особено с оглед на някои от пиърите, но поне е някаква отправна точка за писане. Имам дребно количество акции тук, но не вярвам в единний, светлий оптимизъм, ако мога да перефразирам Ботев.
                        Не е препоръкЪ
                        Пасивите са ясни и твърди, тук няма мърдане.
                        Активите обаче - тук нямаше ли някакъв грък, който да е №1 с кредитите от ПИБ? Той с какъв бизнес се занимаваше - бяха писали в пресата, но съм забравил?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Какво значи "справедлива" цена?!?!?
                          Да се понапомпи поне до 5 кинт.
                          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Три страници назад го имаше тоя линк
                            Заложихме с едно аверче по малцово уиски какво ще се случи до 1 година. Считайте че съм купил кол опция за 200 леа, щото с акции няма как да ме излъжат.

Коментар

A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мара
                              Винаги ми е било интересно. Особено когато го кажат тежко и публично Иначе данни за резултата ще видим скоро. Може би още на 15.
                              Life won't wait for you.

Коментар

A, не знам, идея си нямам, само постанх нещо, в което има някакви обосновки - колко са верни и дали ще стане - аз не се наемам да кажа. А цената е такава, каквато определи пазарът, другото са лафове тип "морални шампиони" и пунта мара
                                Нещо като Тити президент..

Коментар

Working...
                                X