Първоначално изпратено от nomche
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБМБ днес имаше пресконференция. Но май не каза нищо за Чакалнята. Нищо от търговията не подсказва какво следва. Пълна мъгла.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Цената на неизползваните права се определя на аукцион, независимо на кой са собственост. И понеже такива ще има повече отколкото се търсят, цената на аукциона ще е минималната възможна.
Махни ги новобранците и не им обяснявай какво може и какво не. Много добре знаеш а и сме били свидетели как някой 'изнудвач ' може да купи правата пък да не запише.
...
Или пък да запише ама при условиеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Дали е сигурно? Ако се търсят 80млн права, а мажо реши, че ги продава по 1лв. неговите 90млн. - тогава какво става? (нали точно това си мислеше за справедлива цена. Верно, че няма да влезат в касата на банката, а в неговия джоб. )
Коментар
-
Дали е сигурно? Ако се търсят 80млн права, а мажо реши, че ги продава по 1лв. неговите 90млн. - тогава какво става? (нали точно това си мислеше за справедлива цена. Верно, че няма да влезат в касата на банката, а в неговия джоб. )Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Дали е сигурно? Ако се търсят 80млн права, а мажо реши, че ги продава по 1лв. неговите 90млн. - тогава какво става? (нали точно това си мислеше за справедлива цена. Верно, че няма да влезат в касата на банката, а в неговия джоб. )
Коментар
-
Дали е сигурно? Ако се търсят 80млн права, а мажо реши, че ги продава по 1лв. неговите 90млн. - тогава какво става? (нали точно това си мислеше за справедлива цена. Верно, че няма да влезат в касата на банката, а в неговия джоб. )Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Споко ,няма да стане,който му трябват права ще си ги веме на аукциона за неизполваните пак на тея нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеЗащо Батя казва, че мястото му е само на БФБ(наскоро не ме послуша и опита друга търговия, но се опари). Ами разковничето е, че нивото тук е мнооого ниско. Парите не се много, но както казват - сме малък, но много прост народ. Какви са тези "гении" дето бързат да продадат 1000 права по 0.001 и като си платят таксите и комисионните ще са даже на минус? Не се ли замислят, че цената може да стане десетки и стотици пъти по-висока, случайно ли е, че първоначално увеличението го искаха на 8лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеТука защо е такова мълчание, чак темата не беше на първа страница, а има увеличние от което зависи бъдещето ни ... а обикновенно има голямо количество плюещи .. ?М.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо Батя казва, че мястото му е само на БФБ(наскоро не ме послуша и опита друга търговия, но се опари). Ами разковничето е, че нивото тук е мнооого ниско. Парите не се много, но както казват - сме малък, но много прост народ. Какви са тези "гении" дето бързат да продадат 1000 права по 0.001 и като си платят таксите и комисионните ще са даже на минус? Не се ли замислят, че цената може да стане десетки и стотици пъти по-висока, случайно ли е, че първоначално увеличението го искаха на 8лв.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеТука защо е такова мълчание, чак темата не беше на първа страница, а има увеличние от което зависи бъдещето ни ... а обикновенно има голямо количество плюещи .. ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
ИП-тата непрекъснато вдигат таксите, моето в пъти вече ги е вдигнало, Освен това таксата за прехвърляне в друго ИП също е колосална,5 или повече процента!!!(не ми се търси сега) ... Това за убития български инвестир!!! Освен това, че няма къде да се прехвърлят акциите на по-читаво? И ти казваш не е мой проблем .. не знам до къде може да паднем още ?!?
https://karollbroker.bg/bg/sravneniya-s-drugi-brokeri
Карол не удържа такси за прехвърляне на ценни книжа от друг ИП към нас. Таксата на Карол за прехвърляне на финансови инструменти от ваша сметка в Карол към ваша сметка в друг инвестиционен посредник е в размер, посочен на страница "Сравнения с други брокери", за всяка трансферирана емисия финансови инструменти, без значение каква е тяхната пазарна стойност.
https://karollbroker.bg/bg/chesto-za...-vprosi-na-bfbLast edited by Innocent; 15.05.2020, 20:44.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар