Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи да не си малоумен ...Какво стана с кеша който вложи Станишев във ФИБ....От 13 лева стана на леФ и 50...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКупи на 5 лв, след 3-4 г на 5 евро! Така се прави!Last edited by Andi11; 10.06.2020, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКупи на 5 лв, след 3-4 г на 5 евро! Така се прави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мога да се обзаложа с вески, че държавата няма да спечели от тази сделка! Въобще поне нашата държава е катастрофален стопанин! Те монополи не могат да изкарат на печалба, ти говориш за пазарни принципи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Луфтханза е пресен пример.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКак в капиталистическа и дясна Америка държавата купи АИГ 2008 г. и после продаде на печалба? Така се прави. Мачкай, Бойко!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСамо не знам законите на ЕС, да не ни погнат сега за нерегламентирана държавна помощ. Иначе и аз съм против с моите пари да участвам на 5 лева, но го предпочитам пред алтернативата да няма Еврозона. Трябвало е Бойко да ги стисне за гушите по-рано и то на всяка цена! Просто ги е изтървал или приятеля му Шиши е лобирал за тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКак в капиталистическа и дясна Америка държавата купи АИГ 2008 г. и после продаде на печалба? Така се прави. Мачкай, Бойко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКазаха, че държавата ще става акционер в ПИБ. От къде на къде Тулупа ще дава държавни пари на цена 5 лв. акцията.
А и тук не става дума за спасяване , а за УК. По добре беше да я национализират.
Поредната тиквена ганювщина, спокойно може да забравим и за всякакви евра и чакални.
- 1 like
Коментар
Коментар