А на цензура вярваш ли? Защо не трият твоите мнения а трият моето ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе, ти къде видя да се пиши? Хората бяха пуснали няколко линка, ама админите ги препраскаха
Коментар
� -
Проблемът е много голям.
Според закона за кредитните институции ако се тиражират лъжи, манипулации, погазване на закона - тогава този който пуска лъжите, манипулациите и т.н. подлежи на наказателна отговорност!
НО АКО ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА, ТОГАВА НЕ ПОДЛЕЖИ! ЗАЩОТО КАЗВА ИСТИНАТА!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВикаш сите 100 милиона ще идат у банката?
Егати бизнес нюха имат значи... ако ме разбираш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеАбе голямо кахърене тука. Едните се вайкат, че имало изтрити коментари - ами ще има като се пишат лъжи и манипулации. Евала на админите, че си вършат работата.
А тия 100 млн. не разбирам само защо ги подмятате наляво и на дясно. Аз като скромен миноритарен акционер тук съм много хепи, че банката прави такива сделки и идват приходи. А като клиент пък съм супер хепи, че тия 100 млн. не са от пладнешки такси и комисионни каквато е практиката в БГ. Ако Пиб са умни да ги сложат в провизиите и ще са бетон, ако някой кредит се скофти те няма да имат грижи с капитала.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма на някои хора това не им харесва
Джордж Оруел
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеАбе голямо кахърене тука. Едните се вайкат, че имало изтрити коментари - ами ще има като се пишат лъжи и манипулации. Евала на админите, че си вършат работата.
А тия 100 млн. не разбирам само защо ги подмятате наляво и на дясно. Аз като скромен миноритарен акционер тук съм много хепи, че банката прави такива сделки и идват приходи. А като клиент пък съм супер хепи, че тия 100 млн. не са от пладнешки такси и комисионни каквато е практиката в БГ. Ако Пиб са умни да ги сложат в провизиите и ще са бетон, ако някой кредит се скофти те няма да имат грижи с капитала.
Егати бизнес нюха имат значи... ако ме разбираш.
Коментар
� -
Абе голямо кахърене тука. Едните се вайкат, че имало изтрити коментари - ами ще има като се пишат лъжи и манипулации. Евала на админите, че си вършат работата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение"Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало."
Джордж Оруел
Коментар
� -
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАдмините ако ще трият всичко, по-добре да локнат темата. Ясно е че някой им е казал да внимават много какво пускат в тази тема ( гледам че по другите не са толкова чувствителни)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5Абе кретени от модераторския екип? Защо изтрихте въпроса ми? Далеч съм от Бълграия и съм пропуснал - тук е коментирана някаква статия от в. Капитал и просто искам да знам коя е и да я прочета! Що за тъпотия е това? При това е известно, че съм фен на ПИБ и въпросът ми беше съвсем добронамерен! Явно пак ще трябва да пиша на Андрей и Мариан да ви свият сармите! И какво му е "извън темата" да питам за статия за ПИБ в темата за ПИБ? Аман от тъпота!Last edited by mibova; 01.12.2014, 18:11.
Коментар
�
Коментар