Зарежда си се съвсем нормално сайта на ПИБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Не се създава доверие като се затварят очите за недоверието или като се прави скапан кризисен ПР. Кризисния ПР навява впечатление за криза. Това което трябва да направи БНБ е да направи пълна проверка и да излезе с резултатите от нея. Като точка по точка се опишат всички проблеми които е видяла. Да си застане с името така да се каже - не че името и вече значи нещо.
И ако не открие нищо нередно - а в последствие се окаже че има такова и че е трябвало и можело да бъде открито шефа на надзора да полежи в затвора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнениеrip, чакай сега, кои са тия, че да искат проверки без реално да имат доказателства. Примерно ти имаш фирма и аз подавам през 2 месеца сигнали, че окриваш данъци ама нямам доказателства, а просто не ме кефиш. Това означава ли, че НА трябва да ти късат гащите от проверки всеки път като им свирна?
А при така зададения пример - да. Правят се проверки за пушене по кафетата? Също така са се правили стотици проверки по сигнали на репортери в други области не виждам какъв е проблема и тук да се спази статистиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЩо бе? Виж кви акули е изклатила банката
Затова им се кефя.
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМного ми е космат нета в хотела тук в тая шибана държава на 2000 километра от София, та неам нерви да ровя в ТР. Ти как си обясняваш факта, че прокуратурата е сезирана от самата банка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа какво браво? Нищо интересно не намирам?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТова са 50 млн евро, не 500к.Поразцъкай фирмите в ТР да видиш за какво става въпрос.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе, просто служителят (може би са няколко) е чопнал рушветче за да си затвори очите. Лъвският пай е отишъл при мошениците, както си му е реда. Иначе не мога да си обясня историята - ако беше някой от Управителния съвет - нямаше да сезират прокуратурата. Просто са били ужилени и сега ги е срам да си признаятСлучва се и в най-добрите семейства ...
Банките по принцип гледат да не говорят много за ужилванията на които понякога стават жертви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАпропо, дяловото участие в компанията купила земите 50/50 Газпром/България ли е или?
Малииии
Браво на ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, стига де?! 50 млн.евро ги е чопнал някой служител без никой от УС да разбере? Не ми звучи възможно...Случва се и в най-добрите семейства ...
Банките по принцип гледат да не говорят много за ужилванията на които понякога стават жертви.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТоя случай (медияпулския) е много странен.... Не знам дали обърна внимание, но всичко започва по сигнал на изпълнителните директори на банката. Т.е. банката се чувства измамена. Може някой служител на по-ниско ниво да е участвал в заверата и като са се спекли нещата да се опитва да топне ръководството. Щото иначе не мога да си обясня защо изпълнителните директори на банката сами ще сезират прокуратурата ако и те са в кюпа. От друга страна никоя банка няма да признае, че е била измамена от някакви мошеници, щото ще и се срине репутацията
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеТова по-скоро ми прилича на маньовър за отвличане на вниманието.
Днес риторично "попитах" разни неща и част бяха в тази посока, ама моменталически ми резнаха главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПутин спря „Южен поток“ заради България
Тези, които напазаруваха земята от ПИБ сега ко я правят?
Днес риторично "попитах" разни неща и част бяха в тази посока, ама моменталически ми резнаха главата.
Коментар
Коментар