Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Малко много глупости си написал и тоя път.
200млн вкарани нови пари от новите акционери, а пазарна оценка на банката сега 260млн, значи оценяват банката преди новите пари на 60млн лв, което е точно 55ст на акция преди увеличението. Кажи кое не е така. А най-интересното, че и аз защитавам твоята теза, че трябва да става евтино на тия нива, ама ти пак не си съгласен нещо
- 3 Харесвания
Коментар
-
БАНКИТЕ МИНАХА ДВЕ ПРОВЕРКИ ОТ ЕЦБ. НЕ ЗНАМ ЗА КАКВИ СКЕЛЕТИ ГОВОРИТЕ. ФОРУМЪТ Е ПЪЛЕН С ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е проблема в печалбата на хартия , която никой друг освен мажо не усеща....
проблемът е в скелетите в гардероба - не мисля, че ЧЕЗ може да извади и 5% от скелетите, които може да излязат покрай георгиус жирардели
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
защо не апелираш към разследване на държавните служители с чиято помощ се случи увеличението на капитала, за което всички ние платихме....5 кинта на акция суха пара.
Коментар
-
Малко много глупости си написал и тоя път.
Кажи това ПЕ 2 дали е като онова на Доверие - екселското, както и дали ЧЕЗ прави по-голяма печалба от ПИБ?
проблемът е в скелетите в гардероба - не мисля, че ЧЕЗ може да извади и 5% от скелетите, които може да излязат покрай георгиус жирардели
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе съм писал тук отдавна. Наистина ще трябва да стане интересна банката скоро. Новите акционери наляха 200млн собствен капитал в ПИБ, днешната пазарна капитазация е 260млн. лв. Значи сега се търгува на 0,55лв на акция преди увеличението. Ако вземе да падне още малко ще излезе, че наистина преди намесата на държавата банката нищо не е струвала.
Кажи това ПЕ 2 дали е като онова на Доверие - екселското, както и дали ЧЕЗ прави по-голяма печалба от ПИБ?
Коментар
-
Не съм писал тук отдавна. Наистина ще трябва да стане интересна банката скоро. Новите акционери наляха 200млн собствен капитал в ПИБ, днешната пазарна капитазация е 260млн. лв. Значи сега се търгува на 0,55лв на акция преди увеличението. Ако вземе да падне още малко ще излезе, че наистина преди намесата на държавата банката нищо не е струвала.
- 1 like
Коментар
-
ВАЖНОТО Е ТЕЗИ, КОИТО ПРОДАВАТ НА ГОЛЯМА ЗАГУБА ДА СА ДОВОЛНИ.
Нямам предвид, ако са хора на зор с репа. Ако е така, трябва да се разследва за манипулация на цената, което също е вариант. Имат видимост, че има много репа и решават да съборят цената за да ги оберат - долна постъпка.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари, тук колко акции имаш и доволен ли си от тях..Ако изобщо имаш акции..
Нямам предвид, ако са хора на зор с репа. Ако е така, трябва да се разследва за манипулация на цената, което също е вариант. Имат видимост, че има много репа и решават да съборят цената за да ги оберат - долна постъпка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
няма ли да е почти като неконсолидирания? (който не беше от най-добрите)
Кое дружество има в абсолютна стойност по-голяма печалба от ПИБ за Q3?
На БФБ графиката ми показва от вчера на 1.80 П/Е 2.07, П/Б 0.23. КОЕ НЕ Е ТАКА? ТОВА Е СКЪПО ИЛИ ЕВТИНО?
Коментар
-
Едни и същи продават от Април-Юни. когато беше над 2.60, сега за да не ги яд, искат да изхвърлят всичко на дъното.
Ако не бяха те сега да е над 3 лв. Така е когато акциите са ти в портфейл за управление и не са твои - не ти пука да продаваш на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеОчаква се един добър консолидиран отчет! Освен това без ПИБ нямаше да сме в ERM 2! Сега е време влака да потегли!
Коментар
Коментар