IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Предвид Софикс,най-вероятно е да видим слизане към 3.50лв
    !
    Половината път го мина,но понеже нивата са динамични,сега е на 3.60-3.70 .Това е нивото бастион на биковете.Над него те владеят играта.
    Last edited by danetha; 25.09.2024, 09:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
      4.50 тест
      -17% движение и то когато всяко едно камилче очакваше само и единствено ЪП
      Който може ,го може

Другото което прави впечатление е,че няма ли кой да те подпира в чужбина, в Германия примерно ,на прекрасната борса БФБ много бързо омекват колената.
      Last edited by danetha; 18.09.2024, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
        Пазарът не иска цеко и иво начело. Май се връщаме от там, откъдето потеглихме!?
        проклеха я тая банка

Коментар

• Пазарът не иска цеко и иво начело. Май се връщаме от там, откъдето потеглихме!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
            УниКредит-майка купи 9,9% от немската Комерсбанк и цената подскочи с над 30% за 2 дни ;-)
            Тук ако излезе "заека от шапката" колко ще е скока ;-)
            Аз го виждам около 9-9,5, ако има смяна на собствеността :-)
            Скока вече се случи.В цената е калкулирана продажбата.А и не е задължително да има търгово.
            Last edited by nradev1111; 11.09.2024, 21:42.

Коментар

• 4.50 тест

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                УниКредит-майка купи 9,9% от немската Комерсбанк и цената подскочи с над 30% за 2 дни ;-)
                "Ако" е най-скъпата дума
                Life won't wait for you.

Коментар

• УниКредит-майка купи 9,9% от немската Комерсбанк и цената подскочи с над 30% за 2 дни ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                    https://www.investor.bg/a/539-banki-...ktsionerite-si

Европейските банки ще разпределят рекордните 50 млрд. евро на акционерите си

Да попитам имащите тук какво ще получат за поредна година ? Отговор не искам
                    "Поредната" година мисля да затворя позицията с 500% профит, ако ми бъде достигнат таргета от 10+... Да попитам и аз какво ще получат нямащите тук за поредна година ? Отговор не искам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

С голяма доза убеденост пишеш, седи ли някакво инфо на заден плана или надежди?
                      Каквото всички на пазара знаете, това и аз.... стигнал съм до този извод следствие на инфо публикувано по медии, писаното тук, големи покупки на пакети последните месеци и други очевидни факти. Ясно е, че някой ден тази банка ще се продаде.... надявам се да е скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Щеше да стане и повече, но излезе Гаргов с над 5% и като го надуших, веднага разпродадох всичко..... това беше малко след първия дивидент от 5 кинта. При ПИБ играта е друга: чакаме сделка за контролния пакет и търгово след това. Залогът е влизането в Еврозоната и се надявам да видим сделка до края на годината.
                        С голяма доза убеденост пишеш, седи ли някакво инфо на заден плана или надежди?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Надай се чиче! Първо Неохима да стане 100 лв. Нали така подвикваше? Направо ми оглуши:-)
                          Щеше да стане и повече, но излезе Гаргов с над 5% и като го надуших, веднага разпродадох всичко..... това беше малко след първия дивидент от 5 кинта. При ПИБ играта е друга: чакаме сделка за контролния пакет и търгово след това. Залогът е влизането в Еврозоната и се надявам да видим сделка до края на годината.

Коментар

https://www.investor.bg/a/539-banki-...finansov-brand

За нас остава Любо Киров, ако ме разбираш правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Двойно увеличение на цената..... а скоро може и тройно
                              Надай се чиче! Първо Неохима да стане 100 лв. Нали така подвикваше? Направо ми оглуши:-)

Коментар

Двойно увеличение на цената..... а скоро може и тройно

Коментар

Working...
                                X