Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение1. Не се знае дали ще го направят. Но на тях им трябват пари в капитала а не сгради.Те сгради и други имоти си имат колкото искаш
2. И аз се надявам...... За кое това?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев1. от една страна е така, но от друга, отлично го знаеш, всяка централа влиза като апорт в капитала, а оттам знаеш какво следва - уин-уин е ситуацията. 2. П.С. Надявам се, че си ме послушал
2. И аз се надявам...... За кое това?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пламен К Разгледай мнениеЯсно, ти си от мислителите и тълкувателите....
На тая супер умряла борса,както казваш, която в основната си част се движи от слухове, коленца, ушенца и мажоритарите притежават 80-90% от акциите, да правиш технически анализ е безумно.
Успех ти пожелавам!
Както виждаш, каквото съм казал е станало на 90% и не само в тази акция.Но нивото на този форум е супер ниско и не може да се оцени от рандом масовика
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Освен в бланката, не виждам разлика..
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеСтранното е, че информацията с оповестяването изчезна от Екстрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеСтранното е, че информацията с оповестяването изчезна от Екстрите.
и новата весрсия
https://www.x3news.com/show/download.php?id=629894Last edited by Poncho; 29.10.2024, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеОт 3,5 газ за северен бургас.)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
https://www.investor.bg/a/539-banki-...-3-mlrd-dolara
Явно и тук се готви нещо подобно. Очеизвадно е, че някой бавно е методично бута цената надолу ...
Коментар
Коментар