Не е като да не сме виждали такива движения назад във времето. Туйтове, статии, но ако няма сделка цената си идва на мястото. Добри отчети и никакво споделяне с миноритарите, липсата на всякакво доверие към мажо и скелетите си казват думата. Дали цената ще се върне около 2лв, според мен да, до нова година ще е там. Имах и сигурно пак ще имам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеИнтересно дали някой не помогна тук всичко да поеме надолу или просто пазара оценява лошо позициите на банката и предстоящото затягане на кредитирането. Нямам и не съм ги имал, просто ми любопитно тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеДали "Този път е различно" обаче.
70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
За сравнение ,супер балона Шменти е на 33%
https://www.tradingview.com/x/P8DX2skB
Е да,ама не
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПредвид Софикс,най-вероятно е да видим слизане към 3.50лв
Половината път го мина,но понеже нивата са динамични,сега е на 3.60-3.70 .Това е нивото бастион на биковете.Над него те владеят играта.Last edited by danetha; 25.09.2024, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение4.50 тест
Който може ,го може
Другото което прави впечатление е,че няма ли кой да те подпира в чужбина, в Германия примерно ,на прекрасната борса БФБ много бързо омекват колената.Last edited by danetha; 18.09.2024, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПазарът не иска цеко и иво начело. Май се връщаме от там, откъдето потеглихме!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеУниКредит-майка купи 9,9% от немската Комерсбанк и цената подскочи с над 30% за 2 дни ;-)
Тук ако излезе "заека от шапката" колко ще е скока ;-)
Аз го виждам около 9-9,5, ако има смяна на собствеността :-)Last edited by nradev1111; 11.09.2024, 21:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеУниКредит-майка купи 9,9% от немската Комерсбанк и цената подскочи с над 30% за 2 дни ;-)
Тук ако излезе "заека от шапката" колко ще е скока ;-)
Аз го виждам около 9-9,5, ако има смяна на собствеността :-)Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...ktsionerite-si
Европейските банки ще разпределят рекордните 50 млрд. евро на акционерите си
Да попитам имащите тук какво ще получат за поредна година ? Отговор не искам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
С голяма доза убеденост пишеш, седи ли някакво инфо на заден плана или надежди?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Щеше да стане и повече, но излезе Гаргов с над 5% и като го надуших, веднага разпродадох всичко..... това беше малко след първия дивидент от 5 кинта. При ПИБ играта е друга: чакаме сделка за контролния пакет и търгово след това. Залогът е влизането в Еврозоната и се надявам да видим сделка до края на годината.
Коментар
Коментар