If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти може и да играеш, но аз не съм натоварил здраво тук за забавление, а с цел печалба х 4 и вече съм минал повече от половината път.
Между другото, някой следи ли какво стана с инфраструктурата на БФБ за заемане на акции за къси продажби? Виждам, че има кандидати да се скъсяват по позицията, а аз с удоволствие бих изкарал някой лев допълнително лихва. Моля колеги, споделете, ако знаете нещо по въпроса.
От скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
Преди началото на голямото пролетно изкупуване към 22.04. акционерите са 2.030 , а към 25.07. вече са 1.948 - с 82.ма по-малко.
Да видим колко ще останем на следващата голяма фигура...
А вече сме 1.901 - добра скорост на поглъщане на цацата.
"Какво и как са разпределяли и дали въобще е разпределяно като комисионни не знам, не съм го виждал с очите си. Знам, че пари са минавали през друга банка. Цитира се около 100 млн. евро за мястото, от което трябва да излезе тръбата на варненския бряг. Как са се договорили, не знам. Тогава дойде Бабаков (Александър Бабаков - бел. ред.) и каза - ние всичко сме уредили", заяви още Цветан Василев.
Коментар