IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Това сигурно е вярно при допускането, че кандидат-купувачът е паднал от небето
    по скоро е казано дайте да видим реалната ситуация каква е и те я чистят...вероятно..знам ли?
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Показват мноооого добра печалба. Преди скелети все пак, но и те ще свършат

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

напротив, ако ще продаваш нещо ще показваш големи печалби, а не големи обезценки. Това, че някои имат големи очаквания си е техен проблем ... постепенно ще се охлаждат
        .....и после как обясняваме скелетите в гардероба и несъбираемите вземания. Червим се, хълцаме и сваляне 20% да мине сделката.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

напротив, ако ще продаваш нещо ще показваш големи печалби, а не големи обезценки.
          Това сигурно е вярно при допускането, че кандидат-купувачът е паднал от небето
          Last edited by BSEtrader; 15.08.2024, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Някаква причина има ли или звездите...?
            Като гледам обема май няма много желаещи за продаване. Акцията е натоварена с много очаквания и ще се чака развитие. Чистенето на баланса сочи в тази посока според мен.
            напротив, ако ще продаваш нещо ще показваш големи печалби, а не големи обезценки. Това, че някои имат големи очаквания си е техен проблем ... постепенно ще се охлаждат

Коментар

• Първоначално изпратено от Fini Разгледай мнение
              Утре сме под 5 лева.
              Някаква причина има ли или звездите...?
              Като гледам обема май няма много желаещи за продаване. Акцията е натоварена с много очаквания и ще се чака развитие. Чистенето на баланса сочи в тази посока според мен.

Коментар

• Утре сме под 5 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                  А със седемте козлета какво ще правим , прекалено много неизвестни има !
                  Е има...Тия са приказки с неочакван край
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Спокойствие, здрава храна и студена бира.....Нещата ще станат така , както трябва да станат. .... вълка избяга.... сега да видим Червената шапчица ....
                    нали? някой си разигра коня и се прибра, сега да видим Черния Петър в кого ще остане.
                    Last edited by X_Y; 15.08.2024, 15:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Спокойствие, здрава храна и студена бира.....Нещата ще станат така , както трябва да станат. .... вълка избяга.... сега да видим Червената шапчица ....
                      А със седемте козлета какво ще правим , прекалено много неизвестни има !

Коментар

• Спокойствие, здрава храна и студена бира.....Нещата ще станат така , както трябва да станат. .... вълка избяга.... сега да видим Червената шапчица ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Те да обявят купувача до края на ...,- те тогава да видиш елки с пушилки и опушени бурета ще прелитат
                          Хаха ... аз ще пратя една бутилка на Мапа че е вечния оптимист

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение

Значи ако е около Бук Валюто айде дори и 9.50 имаш от мен много отлежало уиски. Просто пускаш адрес за доставка на лично.

Те да обявят купувача до края на ...,- те тогава да видиш елки с пушилки и опушени бурета ще прелитат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Аз си дремя под чадъра и си чакам сделка и търгово около бук велю
                              Значи ако е около Бук Валюто айде дори и 9.50 имаш от мен много отлежало уиски. Просто пускаш адрес за доставка на лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Хм -ти да видиш .

П.П и т.н
                                спомням си за един виц- всички животни в самолета, накрая слона тропвал и всички надолу. Не се радвайте,акциите нямат стоп

Коментар

Working...
                                X