IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Сега браним 4,7 и поглеждаме към 5,28. Апропо къде са резачите на асансьорните въжета бря.
    Хм -ти да видиш .

П.П и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Батя, може сега да са ги гепили летните отпуски и затова да не оповестяват
      Да видим дали през септември-октомври ще се престрашат да се закарат към бук велюто
      Абе какво стана с Бай Велю, помните ли, - имаше една такава госпожа, списваше и тя в някои теми (помня със сигурност в Шели), твърдеше че има институционален опит и пускаше разни странни прогнози а изведнъж се изгуби яко дим!?
      Любопитно какво ли би казал за сделката Бай Велю
      Може би се е засрамила от неосъществените си прогнози въпросната госпожа. Което е достойно за уважение! Виждаме иначе до каква степен на излагация и морално падение могат да стигнат други форумци, отричайки години наред провалените си прогнози и даже бълващи нови, още по-нискокачествени такива...
      Колкото до ПИБ.. не мисля че е нужно някой преднамерено да кара акцията към бук велю.. една официална новина за дългоочаквано корпоративно събитие, ще свърши чудесно и по съвсем естествен път тази работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Аз си дремя под чадъра и си чакам сделка и търгово около бук велю
        Батя, може сега да са ги гепили летните отпуски и затова да не оповестяват
        Да видим дали през септември-октомври ще се престрашат да се закарат към бук велюто
        Абе какво стана с Бай Велю, помните ли, - имаше една такава госпожа, списваше и тя в някои теми (помня със сигурност в Шели), твърдеше че има институционален опит и пускаше разни странни прогнози а изведнъж се изгуби яко дим!?
        Любопитно какво ли би казал за сделката Бай Велю
        Last edited by precakanoto; 14.08.2024, 10:20.

Коментар

• Аз си дремя под чадъра и си чакам сделка и търгово около бук велю

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
            Тихо, че ще дойде я колегата с графиките
            Всичко което съм казал е вярно и се случва,а именно над 3лв е в булиш води и трябва да помпи нон стоп, иначе ще пропадне.
            Last edited by RUBLA; 14.08.2024, 10:56. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

пиче се.. ама миди по бургаски. за полугодието са зачеркнали 135,5 млн. лева...и пак са на печалба от 41 млн. Е и ? Голяма печалба и 3пъти и половина отписани... лоши кредити или?
              Нали доскоро това беше проблема сега обратно... няма угодия

Нищо на 8 вече ще е за купуване все пак на 3 беше много скъпа

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Тихо, че ще дойде я колегата с графиките, я ходещата фарма реклама, да ти обяснят колко си се прецакал тука!
                Тя рекламата май се премести в Доверие ама там на камък удря.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Пиче се нещо туканка.....
                  пиче се.. ама миди по бургаски. за полугодието са зачеркнали 135,5 млн. лева...и пак са на печалба от 41 млн. Е и ? Голяма печалба и 3пъти и половина отписани... лоши кредити или?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                    Ще се блажи тук
                    Тихо, че ще дойде я колегата с графиките, я ходещата фарма реклама, да ти обяснят колко си се прецакал тука!

Коментар

• Ще се блажи тук
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Мапа, как е положението пълниш ли.. или никой не продава ..
                        Last edited by аl4en; 13.08.2024, 13:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Някакси не ми се вярва с 50% да са им скочили лошите кредити.
                          Изглежда на ударно чистене
                          И на мен ми изглежда на ударно чистене..за полугодието са зачеркнали 135,5 млн. лева...и пак са на печалба от 41 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Абе пиче, пиче, ама въпросът е дали го искат това пиче.....
                            То ,все ще се намери някой да го поиска това пиче,ама въпросът е дали го дават?!

Коментар

Абе пиче, пиче, ама въпросът е дали го искат това пиче.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                                Някакси не ми се вярва с 50% да са им скочили лошите кредити.
                                Изглежда на ударно чистене

Коментар

Working...
                                X