If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
Преди началото на голямото пролетно изкупуване към 22.04. акционерите са 2.030 , а към 25.07. вече са 1.948 - с 82.ма по-малко.
Да видим колко ще останем на следващата голяма фигура...
второто преминаване на кота 4,72 е потвърждение за заявка на 6,65-7,20 с или без новина след края на август;-
БЕЗ ПРЕПОРЪКИ!!!
както казах играя е от тъча с дребни бройки!!! - но си я наблюдавам
От скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
Преди началото на голямото пролетно изкупуване към 22.04. акционерите са 2.030 , а към 25.07. вече са 1.948 - с 82.ма по-малко.
Значи към 80-тина души са се "спасили". Ако това са 15тина % от реално търгуващите в периода, може това да се окажат печелившите ...
ФИБ-а е в булиш води над 3лв.но "price action"-а му е такъв ,че трябва да помпи.Трябва да помпи нон стоп.
Среден път няма.Ако върне,край.А ако върне от тук на 3 месечни фитила,ще падне много лошо
Предвид червената паника по US и EU борсите,както и липсата на сделка,ме съмнява,че пъмпвача ( само един голям спекулант) ще може да помпи ,а и да подържа цената нагоре
Коментар