Интересно, че в статията няма нито дума за евентуална сделка. Преди имаше поне анонимни източници, сега ги няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
ПИБ отстрани дългогодишния си изпълнителен директор Чавдар Златев
Той ръководеше направлението за корпоративно банкиране. Това е втора знакова промяна в борда на банката, след като през юли беше освободена и Надя Кошинска
https://www.capital.bg/biznes/finans...ktor&utm_term=
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Изхвърляш се малко с тези 2 лв. Трябва да има много много лоши новини за да се случи това. А че някой по голям продавач през ПФБК реши да го играе слон в стъкларски магазин и увлече и няколко малки спекуланта, да се поддадат на неоснователна паника, си е част от пейзажа по капиталовите пазари.
Аз си купих доста бройки днес.. времето ще покаже дали съм постъпил правилноLast edited by Майната; 27.09.2024, 00:10.Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Изхвърляш се малко с тези 2 лв. Трябва да има много много лоши новини за да се случи това. А че някой по голям продавач през ПФБК реши да го играе слон в стъкларски магазин и увлече и няколко малки спекуланта, да се поддадат на неоснователна паника, си е част от пейзажа по капиталовите пазари.
Аз си купих доста бройки днес.. времето ще покаже дали съм постъпил правилно
Без каквато и да е новина за раздяла на мажовците изцяло или част от банката, не мисля, че ще видим устойчиво движение нагоре и задържане.Last edited by polax; 26.09.2024, 18:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе е като да не сме виждали такива движения назад във времето. Туйтове, статии, но ако няма сделка цената си идва на мястото. Добри отчети и никакво споделяне с миноритарите, липсата на всякакво доверие към мажо и скелетите си казват думата. Дали цената ще се върне около 2лв, според мен да, до нова година ще е там. Имах и сигурно пак ще имам.
Аз си купих доста бройки днес.. времето ще покаже дали съм постъпил правилно
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не е като да не сме виждали такива движения назад във времето. Туйтове, статии, но ако няма сделка цената си идва на мястото. Добри отчети и никакво споделяне с миноритарите, липсата на всякакво доверие към мажо и скелетите си казват думата. Дали цената ще се върне около 2лв, според мен да, до нова година ще е там. Имах и сигурно пак ще имам.Last edited by polax; 26.09.2024, 16:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеИнтересно дали някой не помогна тук всичко да поеме надолу или просто пазара оценява лошо позициите на банката и предстоящото затягане на кредитирането. Нямам и не съм ги имал, просто ми любопитно тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеДали "Този път е различно" обаче.
70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
За сравнение ,супер балона Шменти е на 33%
https://www.tradingview.com/x/P8DX2skB
Е да,ама не
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар