IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно, че в статията няма нито дума за евентуална сделка. Преди имаше поне анонимни източници, сега ги няма.

Коментар

• ПИБ отстрани дългогодишния си изпълнителен директор Чавдар Златев

Той ръководеше направлението за корпоративно банкиране. Това е втора знакова промяна в борда на банката, след като през юли беше освободена и Надя Кошинска

https://www.capital.bg/biznes/finans...ktor&utm_term=

Коментар

• Махнали са шефа на корпоративното кредитиране и не слагат нов такъв в управителния съвет. Интересно дали това има връзка с бъдещи очаквани събития или е просто случайност?

Коментар

• Добавих 5к и вече си възстанових продадените доста по-нагоре. Но имам някакво неприятно усещане.....
          Дано греша

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Изхвърляш се малко с тези 2 лв. Трябва да има много много лоши новини за да се случи това. А че някой по голям продавач през ПФБК реши да го играе слон в стъкларски магазин и увлече и няколко малки спекуланта, да се поддадат на неоснователна паника, си е част от пейзажа по капиталовите пазари.
            Аз си купих доста бройки днес.. времето ще покаже дали съм постъпил правилно
            това е ясно въпроса е къде е Батко /Big Brother / който прибра хартийките на доста хора / намалелия брой акционери /
            Last edited by Майната; 27.09.2024, 00:10.
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Добавих още 8т. днес.... мисля, че е класически мечи капан.... очаквам пак скоро 5-ти номер

Коментар

• Да е спаднала, колко да е спаднала!? Държи се като магаре на лед. Още е цели 2лв над 2та лв където кротко стоеше ... подценена'...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Изхвърляш се малко с тези 2 лв. Трябва да има много много лоши новини за да се случи това. А че някой по голям продавач през ПФБК реши да го играе слон в стъкларски магазин и увлече и няколко малки спекуланта, да се поддадат на неоснователна паника, си е част от пейзажа по капиталовите пазари.
                  Може и така да е, но понеже поне два пъти сме го гледали това движение ми се струва, че е още от същото.
                  Без каквато и да е новина за раздяла на мажовците изцяло или част от банката, не мисля, че ще видим устойчиво движение нагоре и задържане.
                  Last edited by polax; 26.09.2024, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Не е като да не сме виждали такива движения назад във времето. Туйтове, статии, но ако няма сделка цената си идва на мястото. Добри отчети и никакво споделяне с миноритарите, липсата на всякакво доверие към мажо и скелетите си казват думата. Дали цената ще се върне около 2лв, според мен да, до нова година ще е там. Имах и сигурно пак ще имам.

Коментар

• Ще минава пакет 106 бутна цената до към 4,50 ) и малките ги хвана шубето
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Прилича ми на продажби, които имат за цел да смъкнат цената до определени нива. Дано не е това, което си мисля.

Коментар

• Не е като да не сме виждали такива движения назад във времето. Туйтове, статии, но ако няма сделка цената си идва на мястото. Добри отчети и никакво споделяне с миноритарите, липсата на всякакво доверие към мажо и скелетите си казват думата. Дали цената ще се върне около 2лв, според мен да, до нова година ще е там. Имах и сигурно пак ще имам.
                          Last edited by polax; 26.09.2024, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
                            Интересно дали някой не помогна тук всичко да поеме надолу или просто пазара оценява лошо позициите на банката и предстоящото затягане на кредитирането. Нямам и не съм ги имал, просто ми любопитно тук.
                            100% мечи капан. На повърхността няма причина за подобен драстичен спад, а чиста паника и страх. Тук в един момент ще се стигне до продажба на държавния дял или на цялата банка и нещата ще си дойдат на мястото ...

Коментар

• Интересно дали някой не помогна тук всичко да поеме надолу или просто пазара оценява лошо позициите на банката и предстоящото затягане на кредитирането. Нямам и не съм ги имал, просто ми любопитно тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                                Дали "Този път е различно" обаче.

70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
                                За сравнение ,супер балона Шменти е на 33%
                                https://www.tradingview.com/x/P8DX2skB
                                Едни неориентирани БФБ лайчета твърдяха,че ТА не работила при ФИБ-а щото видиш ли, тя била някаква уникална акция.
                                Е да,ама не

Коментар

Working...
                                X