Първоначално изпратено от Mortagon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
I dream
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Но всяка година на 25ти гледаш към камината с надежда и очакване, нали?.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Бъркаш стремежа към подобрение на ефективността, със способността и желанието за придобиване на допълнителен пазарен дял. Едното не изключва другото според мен.
А в Уникредит правят ли оценки за съкращаване на персонал?
Инвестираме в дигитализация, за да предложим по-бързи, лесни и удобни решения на клиентите
Петя Славова - председател на надзорния съвет и мажоритарен акционер в "Инвестбанк" АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеМомчета, при положение че от Пощенска банка са наели външна фирма, която е направила предварителна оценка за съкращаване на персонал при тях и обединяване на някои от бизнес звената - не е сериозно да се очаква, че ще намерят пари, за да купят ПИБ. То и аз искам да вярвам в Дядо Коледа, но е факт, че не е реален
А в Уникредит правят ли оценки за съкращаване на персонал?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеМомчета, при положение че от Пощенска банка са наели външна фирма, която е направила предварителна оценка за съкращаване на персонал при тях и обединяване на някои от бизнес звената - не е сериозно да се очаква, че ще намерят пари, за да купят ПИБ. То и аз искам да вярвам в Дядо Коледа, но е факт, че не е реален
- 1 like
Коментар
-
Момчета, при положение че от Пощенска банка са наели външна фирма, която е направила предварителна оценка за съкращаване на персонал при тях и обединяване на някои от бизнес звената - не е сериозно да се очаква, че ще намерят пари, за да купят ПИБ. То и аз искам да вярвам в Дядо Коледа, но е факт, че не е реаленI dream
- 1 like
Коментар
-
Момчета, при положение че от Пощенска банка са наели външна фирма, която е направила предварителна оценка за съкращаване на персонал при тях и обединяване на някои от бизнес звената - не е сериозно да се очаква, че ще намерят пари, за да купят ПИБ. То и аз искам да вярвам в Дядо Коледа, но е факт, че не е реаленВинаги те дебна
Коментар
-
Eurobank: Банките в Гърция имат излишък от капитал
https://www.bloombergtv.bg/a/35-bloo...hak-ot-kapital
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гръцките банки отново започнаха да се оглеждат за придобивания в чужбина
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...ya-v-chuzhbina
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
И аз знам, че има слухове, но ми го каза човек с голям опит в сферата на кредитирането. Беше много убеден, че ще се случи.
23 May 2024 Regarding the reports in the electronic press about the alleged interest of Eurobank Group in acquiring the Bulgarian bank First Investment Bank AD (“FIB”), Eurobank Ergasias Services and Holdings S.A. (“Eurobank Holdings”) states that these reports do not reflect reality.
This announcement is published following the letter from the Hellenic Capital Market Commission dated 22.5.2024 on this matter.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Това се говори от половин година.... всички чакаме, ама чак пък "сигурна информация" като няма нищо официално.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеЧух, че Пощенска банка щяла да придобива ПИБ - било сигурна информация. Има ли нещо такова, или са само спекулации?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеТакаа, вече съм спокоен, щом Груйката налази темата значи чакаме 10+, дано стане по бързо. Отивам да си сипя един скоч.Само допреди месец същите приказки бяха модерни,но явно шоковите -37% не могат да уплашат ,камо ли заблудят БФБ масовика
От друга страна съгласен съм ,че налазването на Груйчето може да е булиш за акцията,но само краткосрочно !Все пак не може само да пада.Ай ,че буквам в Горна Оряховица уикенда една екскурзиика в топ 6 звезден хотелLast edited by danetha; 04.11.2024, 20:03.
Коментар
Коментар