Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Хахааа, -аз само "взимам".- давам само в дома!- тук мога да показвам на желаещите да видят, нещо по различно от бухалки гонещи мечки, подводници и разпънати хакардеони и тттннн.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Шедъоври или драсканици И като са "изпреварващи",какво казват за бъдещето? Дай да видим ! Ама ще избягаш,знам
Хахааа, -аз само "взимам".- давам само в дома!- тук мога да показвам на желаещите да видят, нещо по различно от бухалки гонещи мечки, подводници и разпънати хакардеони и тттннн.Last edited by inta53; 09.10.2024, 11:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеизпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И майната и той разбра по трудния начин с мокрия парцал
Това да не са на инка драсканиците или на батя отчаяните ъп подвиквания
Migletha-
https://postimg.cc/HcF2fY7y/a35a672e
на инТа изпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...
30.08.2024, 18:43
Първа кота за края на октомври и над 900за слънчогледа
https://postimg.cc/473zKJXJLast edited by inta53; 05.10.2024, 13:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеверно ... тук няма грам техниески анализ само фунндамент и вътрешно инфо
Това да не са на инка драсканиците или на батя отчаяните ъп подвикванияLast edited by danetha; 04.10.2024, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Какво те интересува, след като нямаш нищо.
Защото ме интересува мисълта на спекуланта , особено след брожение, а това пък, защото след като изкарам пари от един балон, ги вкарвам в друг, който играчите тепърва ще пробват да помпят. Защото БФБ е специфична и т.н защото е ясно защо. Ето Дидо -Йорд дава предложение - изкарва от фиб и слага в Сирма. Друг ще направи друго и прочее. За мен е значим интегралния ефект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеРазтоварването не е задължително да е на абордаж, може да е постепенно и продължително, подобно на майстор Донев в трейдинзи, фарми и доверия.
По интересният въпрос е след като частичната балонизация в бреф и фиб пусне въздух, какво следва за майсторите на спекулата. Както се казва: "А сега накъде"??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеАко слезе под 3, пак ще вляза ;-)
Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
Въртят се едни и същи "горещи картофи" и накрая остават в ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеАко слезе под 3, пак ще вляза ;-)
Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
Въртят се едни и същи "горещи картофи" и накрая остават в ........
Акцията е много подценена - затова им се получава :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
най-вероятно са затворили на върха, бавно и напоително на 5+
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
най-вероятно са затворили на върха, бавно и напоително на 5+
Коментар
Коментар