IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    В режим "добавяй при всеки спад" съм аз. И усещам как пак ще има лисичета с празни ръчички и пълни очички под лозата
    Мдаа, опита си казва думата

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Хахааа, -аз само "взимам".- давам само в дома!- тук мога да показвам на желаещите да видят, нещо по различно от бухалки гонещи мечки, подводници и разпънати хакардеони и тттннн.
      ама как всички са разбрали, че данчето е тук точно за да види и пипне онова по-различното

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Шедъоври или драсканици И като са "изпреварващи",какво казват за бъдещето? Дай да видим ! Ама ще избягаш,знам

Хахааа, -аз само "взимам".- давам само в дома!- тук мога да показвам на желаещите да видят, нещо по различно от бухалки гонещи мечки, подводници и разпънати хакардеони и тттннн.
        Last edited by inta53; 09.10.2024, 11:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          изпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...
          Шедъоври или драсканици И като са "изпреварващи",какво казват за бъдещето? Дай да видим ! Ама ще избягаш,знам

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И майната и той разбра по трудния начин с мокрия парцал
            Това да не са на инка драсканиците или на батя отчаяните ъп подвиквания

Migletha-
            https://postimg.cc/HcF2fY7y/a35a672e

на инТа изпреварващо му излизат картинките,- абе Шедьоври...

30.08.2024, 18:43
            Първа кота за края на октомври и над 900за слънчогледа

https://postimg.cc/473zKJXJ
            Last edited by inta53; 05.10.2024, 13:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
              верно ... тук няма грам техниески анализ само фунндамент и вътрешно инфо
              И майната и той разбра по трудния начин с мокрия парцал
              Това да не са на инка драсканиците или на батя отчаяните ъп подвиквания
              Last edited by danetha; 04.10.2024, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Какво те интересува, след като нямаш нищо.
                Не какво а защо.
                Защото ме интересува мисълта на спекуланта , особено след брожение, а това пък, защото след като изкарам пари от един балон, ги вкарвам в друг, който играчите тепърва ще пробват да помпят. Защото БФБ е специфична и т.н защото е ясно защо. Ето Дидо -Йорд дава предложение - изкарва от фиб и слага в Сирма. Друг ще направи друго и прочее. За мен е значим интегралния ефект.

Коментар

• В режим "добавяй при всеки спад" съм аз. И усещам как пак ще има лисичета с празни ръчички и пълни очички под лозата

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                    Разтоварването не е задължително да е на абордаж, може да е постепенно и продължително, подобно на майстор Донев в трейдинзи, фарми и доверия.
                    По интересният въпрос е след като частичната балонизация в бреф и фиб пусне въздух, какво следва за майсторите на спекулата. Както се казва: "А сега накъде"??
                    Какво те интересува, след като нямаш нищо.

Коментар

• Нещо подобно очаквам и при Сирма ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                        Ако слезе под 3, пак ще вляза ;-)
                        Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
                        Въртят се едни и същи "горещи картофи" и накрая остават в ........
                        Черният Петър няма да е в батко

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                          Ако слезе под 3, пак ще вляза ;-)
                          Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
                          Няма страшно, наблюдава се интересна цикличност ;-)
                          Акцията е много подценена - затова им се получава :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

най-вероятно са затворили на върха, бавно и напоително на 5+
                            Да бе,баш така е станало...От началото на напомпването до цена 5 са изтъргувани около 2млн. акции,а на цена над 5 са изтъргувани около 70 хил. акции...

Коментар

• Ако слезе под 3, пак ще вляза ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

най-вероятно са затворили на върха, бавно и напоително на 5+
                                Има ли някой спомен,колко голям беше пакета на 2.60?

Коментар

Working...
                                X