If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е - държат дългови инструменти на ПИБ, а не акции към края на март. Не знам дали останаха някакви пенсии тук изобщо. Ако не са останали - още по-добре .
Смятай що за акция е това дето никой не я иска, нито дребен, нито едър !
Не е - държат дългови инструменти на ПИБ, а не акции към края на март. Не знам дали останаха някакви пенсии тук изобщо. Ако не са останали - още по-добре .
Бъркаш нещата! Не случайно казах "Ако е пакета на продавача който запушваше цената"!
Отделно между ПИБ и Хим има известна разлика.. не голяма, но все пак.. има.
Времето ще отсъди!
Е така де, то винаги има едно АКО и това е разликата !
Има го фактора "шом тия струват толкова, значи и ония трабва да струват едо колко си".... БАКБ фактор
Оо не.. не мисля че някой с разума си ще взема БАКБ като пиър на ПИБ!
БАКБ с тази дивидентна политика влиза вече в съвсем друга лига.. провери например как се търгуват извънборсово акциите на непубличните банки които дават редовни дивиденти.. мисля че цените им се движат около Р/В 1 -1,20
ПИБ-а си е дърво тип ЦКБ засега.. с доказано некоректен мажо, който само държавата като съществен акционер може да постави на мястото му.. ама досега не е пожелала.. дай Боже да има развитие на предстоящите ОСА..
Прехвърлянето на пакети тук както и в Хим,ЦКБ нищо не значи ! Знаеш, че много често това са прехвърляния от единия джоб в другия !
Много ми е трудно да повярвам, че с такива мажоритари може нещо да се промени !
Бъркаш нещата! Не случайно казах "Ако е пакета на продавача който запушваше цената"!
Отделно между ПИБ и Хим има известна разлика.. не голяма, но все пак.. има.
Времето ще отсъди!
Има потенциал за над 3,5, но има и много условности ;-)
При всички положения отчетите ще са нещо невиждано за бълг.банков пазар :-))))
Ефекта на валутния борд в реални условия ;-)
Лично, очаквам много добър отчет, така че поне 4 лева в близко време
Не е точно така! Ако наистина е минал пакета на продавача, който толкова време затапваше акцията, сега вече лесно може да видим цени над 3,50 в следващите месеци. Още повече, че банките в момента продължават да правят много добри печалби и вероятно ПИБ ще вади доста силни отчети.
Допълних на 2,60 при аукциона. Гледаме мача с билети за ВИП ложата
Има потенциал за над 3,5, но има и много условности ;-)
При всички положения отчетите ще са нещо невиждано за бълг.банков пазар :-))))
Ефекта на валутния борд в реални условия ;-)
Не е точно така!
Ако наистина е минал пакета на продавача, който толкова време затапваше акцията, сега вече лесно може да видим цени над 3,50 в следващите месеци. Още повече, че банките в момента продължават да правят много добри печалби и вероятно ПИБ ще вади доста силни отчети.
Прехвърлянето на пакети тук както и в Хим,ЦКБ нищо не значи ! Знаеш, че много често това са прехвърляния от единия джоб в другия !
Много ми е трудно да повярвам, че с такива мажоритари може нещо да се промени !
Не е точно така!
Ако наистина е минал пакета на продавача, който толкова време затапваше акцията, сега вече лесно може да видим цени над 3,50 в следващите месеци. Още повече, че банките в момента продължават да правят много добри печалби и вероятно ПИБ ще вади доста силни отчети.
Коментар