IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тоя избушеняк защо го купуват . но не . според мен цеко продава един стар багер на пътките . три бона три бона кой ти ги дава

Коментар

• Имат работа за години напред и много пари са им дали за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        А аз си мислех ,че говорим сериозно ,пък то било майтап.
        ти го обърна на майтап исках да се аргументираш защо мислиш че ще расте за да ме накараш да купя не го направи а чакаш ташунко и други да ти купят акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
          акции може но не и тук
          А аз си мислех ,че говорим сериозно ,пък то било майтап.

Коментар

Пари не ти трябват на тебе,акции ти трябват тук сме една партия само байрактар
            ни трябва.Най-добре да привлечем за каузата Ташунко с големия сап или Монти,
            много са добри ще свършат идеално работата.
            акции може но не и тук

Коментар

• Пари не ти трябват на тебе,акции ти трябват тук сме една партия само байрактар
              ни трябва.Най-добре да привлечем за каузата Ташунко с големия сап или Монти,
              много са добри ще свършат идеално работата.

Коментар

Като гледам до Коледа има още 7 месеца не е ли рано да се правим на Дядо Коледа?
                аз съм дете и първи юни ме устройва

Коментар

• Като гледам до Коледа има още 7 месеца не е ли рано да се правим на Дядо Коледа?

Коментар

Сигурно ще трябва и да те почерпя.
                    и това е вариант

Коментар

йовтеното тепърва предстои като гледам пишеш ив меком май и там си взел от йовтеното
                      Сигурно ще трябва и да те почерпя.

Коментар

Ами няма лошо куцо,кьораво и сакато ще зареди йовтено,щом имаш излишни
                        патрони.Иначе с 2000бр трудно ще стане твоята работа.
                        йовтеното тепърва предстои като гледам пишеш ив меком май и там си взел от йовтеното

Коментар

виждаш ли предлагането което никой не купува а дъното беше доста по надолу
                          Ами няма лошо куцо,кьораво и сакато ще зареди йовтено,щом имаш излишни
                          патрони.Иначе с 2000бр трудно ще стане твоята работа.

Коментар

Това е дъното,надоле никой не продава.Купуват новите собственици и някой като
                            мене и тебе.Няма дим без огън.
                            виждаш ли предлагането което никой не купува а дъното беше доста по надолу

Коментар

няма нягоре трябва да тества дъното първо пък после ще видим
                              Това е дъното,надоле никой не продава.Купуват новите собственици и някой като
                              мене и тебе.Няма дим без огън.

Коментар

Абе тя работата ясна отиваме нагоре ,а аргументите сам си ги търси.
                                няма нягоре трябва да тества дъното първо пък после ще видим

Коментар

Working...
                                X