IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Мсимов, ще има ли екшън днес или не.
    Защо да има.

Мостстрой Ад е вече един въпрос който изобщо по никакъв начин не трябва да вълнува акционерите на Холдинг Пътища Ад.

Само ако в Мостстрой някога се приеме оздравителна програма само тогава може да има някакво положително отражение тук.

И не съм напълно сигурен дали ако и допълнителните вземания дето ще има заседание за тях на 12-ти октомври 2012-та ако се приемат ще тече пак нов срок за подаване на оздравителни планове, защото това е процедура и се цитира член по който ще бъдат приети който е в сила след утвърдените списъци с приети вземания. Ще прочета закона за 30 дневния срок какво казва.

С две думи събранието на кредиторите на 10-ти октомври е там края за мен. И дано тоя път още на другия ден се знае какво са решили на общото събрание на кредиторите.

Абсолютно не виждам никаква причина заради която Мостстрой да се качи много значително това значи над 15ст към момента. При условие, че досега не реагира нито на първия оздравителен план, нито на втория оздравителен план.

Само ще кажа, че с всеки ден все повече и повече се обезмисля фалита на Мостстрой. И сега като мине общото събрание на 10-ти тотално ще се обезсмисли. А големия бос ще е станал допълнително за резил. Не, че резила му е малко и в момента.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Мсимов, ще има ли екшън днес или не.

Коментар

• Мостстрой Ад публикува в бюлетина информация по отношение на производството по несъстоятелността си.

Пълен цирк:

Начи:

Оздравителният план се разглежда и гласува по класове кредитори.

Седми клас вземания - вземанията, възникнали след датата на решението за откриване на производството по несъстоятелност и неплатени на падежа, произтичащи от продължаване на дейността на длъжника.

-----------------------
        1.8. За да бъде прието оздравителния план той трябва да отговаря на следните изисквания:

1) Всички класове кредитори да са гласували. Новото изискване е, че за да бъде приет плана е необходимо за него да са гласували кредитори с повече от половината вземания. Ако планът предвижда непълно плащане, то поне един клас с непълно плащане трябва да го е одобрил.

Планът се приема от всеки клас кредитори с обикновено мнозинство от размера на вземанията по клас.Не се счита за приет план,против който са гласувале кредитори с повече от половината от приетите вземания независимо от класовете,в които се разделят.

---------------------------

Дълга и широка. Не мога да кажа със сигурност но ако се приемат допълнителните вземания възникнали след датата на несъстоятелността май пак ще тече едномесечен срок за подаване на оздравителен план.

Обаче ако и тоя път плана не бъде приет втория то ще е предимно ясно, че това е края там.

Коментар

• симов

симов на зградата на холдинг патките на московска вече пише пст холдинг,маи ште има сливане.а дано ама на дали както беше казал някои.

Коментар

• как вървят нещата тук спрямо последната седмица - има ли яко бизнес или чакаме смяна на мажоритаря със съдия изпълнител?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              И ако е твое дело,какво от това.Още повече,че ти беше подсказано да го направиш.Сценарият е описан по-надолу..
              Ае са поне щеше да взема 100 даже в момента 200 броя просто за предупреждение и да покажа, че не се шегувам. Както и да е.

Инвеститорите направиха един малък скок нагоре. Ще продължат ли да се качват или копитцата ще ги подведат и ще се хлъзнат към бездната. Само времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Само едно да е ясно. Аз съм голям изрод и въпреки, че мислех да кача цената днес. Да купя нещо на 15ст реших пък да не го правя просто искам акционерите да са тотално ядосани.

Ма то като пиша всеки ден без прекъсване то все някога след като няма оферти до 15ст можеше да се качи цента.

Но да се знае, че не е мое дело, защото днес за мен беше по-добре да не се качваше.
                И ако е твое дело,какво от това.Още повече,че ти беше подсказано да го направиш.Сценарият е описан по-надолу..

Коментар

• Само едно да е ясно. Аз съм голям изрод и въпреки, че мислех да кача цената днес. Да купя нещо на 15ст реших пък да не го правя просто искам акционерите да са тотално ядосани.

Ма то като пиша всеки ден без прекъсване то все някога след като няма оферти до 15ст можеше да се качи цента.

Но да се знае, че не е мое дело, защото днес за мен беше по-добре да не се качваше.

Коментар

• Качили са се козичките баш на големия К.Р са се качили.

Коментар

• Мисията невъзможна.

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Мсимов, аз като нищна хиена ще чакам доле в ниското козичките дападнат.
                      Изобщо няма да се моря да ги гоня.
                      Повечето снимки са заснети точно преди козичките да паднат и то лошо. Та така изкатерват се до някъде и после друг вариант освен да се струполясат е малко-вероятен.

Коментар

• Мсимов, аз като нищна хиена ще чакам доле в ниското козичките дападнат.
                        Изобщо няма да се моря да ги гоня.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                          http://pstholding.bg/

виж какво пише в книгата на компанията не е ли същата с тази на Холдинг Пътища какво ще рече според теб това
                          За мен е прехвърляне на активи от една структура към новата и не само активи но и договорите за изпълнение Симич
                          Знаеме. Нали се разтрогнаха договори на Холдинг пътища Ад от управата на Холдинг Пътища Ад в лицето на Нове Холдинг в лицето на Васил Крумов Божков собственика.

Защо тоя Васил Крумов Божков нема късмета да излъже някой като Тимаджийте ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО.

Коментар

• http://pstholding.bg/

виж какво пише в книгата на компанията не е ли същата с тази на Холдинг Пътища какво ще рече според теб това
                            За мен е прехвърляне на активи от една структура към новата и не само активи но и договорите за изпълнение Симич

Коментар

• Пътят на инвеститорите в пътища не е никак лек. Шансът да се претрепят преди да се изкачат до заветните си цели е много голям.

Две кози на върха. Няколко на средното ниво. И няколко в подножието.
                              Та тея дето са стигнали върха добре но после как ще слязат.

Извода от това е, че инвеститорите са упорити до глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                Обратното изкупуване при Трейсето тотално закучи нещата тук. Начи онова със показаната загуба и отпадналите големи договори може да се търгува на 5 лева начи.
                                Е ако това не е озлобило още повече миноритарните акционери на Холдинг Пътища Ад па на.

Без всички останали други простотии само факта, че дъщерните отидоха при Молесто и Синисто за хората е достатъчен за да го заклеймят големия бос тук като пълен мошеник, измамник, крадец и лъжец. Та да не си мисли, че някога някой ще му се върже за каквото и да било. За цяла България той вече е ясен напълно що за стока е и това никога няма да се промени без значение Холдинг пътища Ад ще се възстанови ли някога или пък няма.

С две думи тук няма как да има значителни продажби от миноритарите по принцип до 50ст. Сега вече и на левче я има я няма и без моите анализи които допълнително ще озлобят и закучат нещата. На 1.50лв минимум вече може да има някакви по-значителни продажби но с това стоене на 5 лева при Трейсето просто не знам вече.

И аз продължавам да си мечтая, че управата която се скъса да прецаква миноритарите всячески ще направи нещо положително. Ех мечти.
                                http://pstholding.bg/bg/about-struct...s&id=moststroy

Виж представенето на ПСТ Холдинг АД не ти ли се струва че преди се хваляха със същите активи но в Холдинг Пътища АД асвалтовите бази,кариерите и всичко друго дори вече са си направили нов Мостстрой АД а ново Железоремонтно дружество и всичките към новият Холдинг но без дългове към банки и задължение да плащат дивиденти към акционери
                                Сега време да продавате преди да станат 2 ст. както каза Фукушка ще излезе права много разбира май

Симич прочети и забрави за този холдинг а почни да пишеш че искаш листване на ПСТ ХОЛДИНГ там ще спечелиш тук е на доизживяване

Коментар

Working...
                                X