IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Нещата ще си дойдат на мястото когато цената се вдигне над 50ст,най-вероятно
    70ст до края на годината,всичко друго са глупости и измишльотини на основните
    играчи да придобият по големи дялове на ниски цени.
    това го напиши в бисери и вицове тук цената клони към 00000000000

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
      нещата си идват на место нали ти казах да чакаш промоциите идват
      Нещата ще си дойдат на мястото когато цената се вдигне над 50ст,най-вероятно
      70ст до края на годината,всичко друго са глупости и измишльотини на основните
      играчи да придобият по големи дялове на ниски цени.

Коментар

Нищо не идва Годжи освен стагнация и цигания.

Коментар

Циганията е пълна.Над 20 процента разлика между купува и продава и търговията
          ще я гледаме през крив макарон,само менте сделки за по 20-30лв.

Коментар

Циганията е пълна.Над 20 процента разлика между купува и продава и търговията
            Велком то БЕФЕБЕ !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Циганията е пълна.Над 20 процента разлика между купува и продава и търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Като го чете човек това ще рече че сега е една дебела лаисна тук че се чакала тънка
                Блъфира според мен.Много добре знае кой кум,кой сват и кой ще оправи юрдека.

Коментар

• До акционерите на Холдинг пътища Ад

Делото от 27.05.2014г не е било отложено а е обявено вече за решаване.

Не знам във какъв срок ще се обяви решението вероятно е 30 дневен.

За момента две банки и една малка фирма искат обявяване на Холдинга във несъстоятелност.

Положението най-вероятно е 20 милиона минус собствен капитал по последен баланс консолидиран щото от миналата година полугодието баланси тук няма други.

Резултата би трябвало да е ясен за всеки какъв ще е от делото но на мен ми е пределно ясно, че тея които държат в момента ще си ги държат и след решението на съда чакайки съдбата на мостстрой Ад (да се приеме оздравителна програма ХО ХО ХО).

Успехи.
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Годжи какво стана с тънката лайсна,само обещаваш?
                    Като го чете човек това ще рече че сега е една дебела лаисна тук че се чакала тънка
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Стройтрансгаз Консорциум ще строи българския участък на "Южен поток"

Стройтрансгаз Консорциум ДЗЗД ще изгради българския участък на "Южен поток", съобщи изпълнителният директор на "Южен поток България" Владимир Инков. В този консорциум участват руската Стройтрансгаз, определена от Инков като компания с голям опит в изграждането на газопроводи и съоръжения, и българската Газпроект Юг АД. В състава на българския партньор влизат „Промишлено строителство - холдинг“ ЕАД, „Техноекспортстрой“ ЕАД, „Главболгарстрой“ АД, „Понсстройинженеринг“ ЕАД и „ПСТ Холдинг“ АД.

Коментар

• Някой има ли инфо вече от делото днес?

Коментар

Годжи какво стана с тънката лайсна,само обещаваш?
                          нали имаш търпение чакай

Коментар

• Годжи какво стана с тънката лайсна,само обещаваш?

Коментар

ти ли изкупи вчера тъкмо се бях навил глей кво стана сега пак трябва да чакам или от тук да ги опердаша до 12 стинки
                              Вчера не съм купувал,но мераклии постоянно ще има,цената е твърде ниска.

Коментар

Имат работа за години напред и много пари са им дали за това.
                                ти ли изкупи вчера тъкмо се бях навил глей кво стана сега пак трябва да чакам или от тук да ги опердаша до 12 стинки

Коментар

Working...
                                X