IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проверете колко е била цената от2001-2004г.Тук темата е дъвкана много пъти,
    каквото е писано това ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Като изкарат тежката артилерия друга песен ще запееш.
      нещо се забави артилерията сигурно нема пари за винетки на гаобиците

Коментар

• Да верно голяма скука

Коментар

• тук много тегави станахте

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
            до тук беше вече няма кой да излъжете да купува
            Като изкарат тежката артилерия друга песен ще запееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              не бе батка плащат им по 5 лефа за коментар . нали трябва да се манипулират нещата
              до тук беше вече няма кой да излъжете да купува

Коментар

Забелязал съм,че когато някой дружество започне да се капитализира и цените
                тръгнат нагоре задължително се появяватдежурните зложелатели.Защо,как,къде,
                кога и започват предсказания за срив,сякаш от това им зависи живота и съдбата.
                Явно това ни е манталитет и съдба,аз може нищо да не спечеля,ама искам и
                другите да се набутат,за да ги засипя после с подигравки и приказки от рода,
                аз нали ви казах.Това ,че някой не разбира какво става в позицията не му
                дава право да дава компетенти глупости,които объркват инвеститорите.
                не бе батка плащат им по 5 лефа за коментар . нали трябва да се манипулират нещата

Коментар

• Бягай,бягай мишченце ще те гепи котката!

Коментар

• Да винаги има хеитъри, които пишат срещу акциите на другите и се правят на велики.Даже има случаи те да нямат никакви акции, а да се правят на големи разбирачи

Коментар

• Забелязал съм,че когато някой дружество започне да се капитализира и цените
                      тръгнат нагоре задължително се появяватдежурните зложелатели.Защо,как,къде,
                      кога и започват предсказания за срив,сякаш от това им зависи живота и съдбата.
                      Явно това ни е манталитет и съдба,аз може нищо да не спечеля,ама искам и
                      другите да се набутат,за да ги засипя после с подигравки и приказки от рода,
                      аз нали ви казах.Това ,че някой не разбира какво става в позицията не му
                      дава право да дава компетенти глупости,които объркват инвеститорите.

Коментар

• Ако им нямаш доверие продавай,има търсене на 50000 бр до 7ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Кой ще я иска тази компания с куп дългове, по лесно е да си регистрира нова.
                          Когато банката прибере апартамента на длъжника за дългове и го продаде на
                          нов купувач,новият да не би да е натоварен с дълговете на стария.

Коментар

• Кой ще я иска тази компания с куп дългове, по лесно е да си регистрира нова.

Коментар

• гъци гъци на 14 стишки

Коментар

За житкането ще житне,но няма да е спекулка,а нещо нормално и в реда на нещата.
                                Честно казано продължавам да се чудя на какво се дължи твоя безграничен оптимизъм тук....аз не виждам съществена промяна. Ако Баи ти Бож е загубил контрола тук окончателно и по-важното - някои реномиран инвеститор да е внесъл оздравителен план за дружеството ще е супер но за сега не се вижда нищо подобно на хориознта според мен ....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X