IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    да яка спекулка ще стане ако житне нагоре ...то и 50 стинки стига да удари ....са си 1000%
    За житкането ще житне,но няма да е спекулка,а нещо нормално и в реда на нещата.

Коментар

• да яка спекулка ще стане ако житне нагоре ...то и 50 стинки стига да удари ....са си 1000%
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Тя 1 левче да стане ще избие рибата,като най-добре представяща се за годината.
        Аз някъде в прогнозите го дадох, като най-добре представящата се хартийка за годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Ще ви се.
          Каквото и да става, тази артия никога вече нема да струва двайспет кинта.
          Само при инфлация от виденов тип.
          Тя 1 левче да стане ще избие рибата,като най-добре представяща се за годината.

Коментар

• абе и на 7,7777 съм доволен . а вие си вервайте на Фонда Мента

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              споко симич всичко се повтаря , ето комунягите се върнаха на власт. кеворк кеворкян пак си направи всяка неделя американците пак са в студена война с русначугите разбираш ли . и холдинга пак ще влезе в играта . лесно е да се ходи по утъпкани пътища
              Ще ви се.
              Каквото и да става, тази артия никога вече нема да струва двайспет кинта.
              Само при инфлация от виденов тип.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Mmmm дааа сега е напред Делянчо.
                Няколко големи са.

Коментар

• споко симич всичко се повтаря , ето комунягите се върнаха на власт. кеворк кеворкян пак си направи всяка неделя американците пак са в студена война с русначугите разбираш ли . и холдинга пак ще влезе в играта . лесно е да се ходи по утъпкани пътища

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    изчезна симича . кофти че на дъното продаде а трябваше още месец търпение. мисля че хамериканците натиснаха бутона старт на електронната игра тук
                    Симича по-добре не го викайте за подробен коментар щото нищо не се е променило!!!

Не пиша и каквото съм казал това е и не променям мнението си по-никакъв начин а и няма как все пак следя делото и знам колко са на брой исковете вече та ми е напълно ясно.

Знаете много добре кой смъква и дига позицията! Аз не мога да предвиждам с абсолютна точност една ръководеща се позиция дали ще се качи с повече от това което съм предвидил за продажба! Да може да се качи както е в момента но и другото го видяхме как може на 2.5ст да е, че и отдоле.

Доволен съм, че се качи повече от 5.5ст така поне прогнозите ми за продажба всичките са напълно изпълнени. Освен това с това покачване до 10ст се даде шанс на всички които са искали да се махнат да се махнат при условие, че цената беше около 8-9ст когато се обяви, че се иска несъстоятелност.

Към ИНТА53: Прогнозата която дадох за Газта също не се е променила като ще коментирам след приключване на търговото.

Каквото трябва вече съм го коментирал сега да видим Моста ще го спрат ли от търговия
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Нищо уникално няма някой хора знаят за какво става дума и Цеко както и Божков
                      са вече минало свършило.
                      Mmmm дааа сега е напред Делянчо.

Коментар

• изчезна симича . кофти че на дъното продаде а трябваше още месец търпение. мисля че хамериканците натиснаха бутона старт на електронната игра тук
                        Last edited by the architect; 25.04.2014, 19:51.

Коментар

• Симич как си приятелю,зареди ли мешката или още се чудиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                            Днес разбрах как се купува по слухове. Някой казал нещо несигурно и цената над 50 %. Уникално.
                            Нищо уникално няма някой хора знаят за какво става дума и Цеко както и Божков
                            са вече минало свършило.

Коментар

• Разклатихме и мостовете

Коментар

• къде са песимистичните клакьори . спряха ли да ви дават по 5 лефа за публикация явно да

Коментар

Working...
                                X