Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТя 1 левче да стане ще избие рибата,като най-добре представяща се за годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЩе ви се.
Каквото и да става, тази артия никога вече нема да струва двайспет кинта.
Само при инфлация от виденов тип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоко симич всичко се повтаря , ето комунягите се върнаха на власт. кеворк кеворкян пак си направи всяка неделяамериканците пак са в студена война с русначугите разбираш ли . и холдинга пак ще влезе в играта . лесно е да се ходи по утъпкани пътища
Каквото и да става, тази артия никога вече нема да струва двайспет кинта.
Само при инфлация от виденов тип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеMmmm дааа сега е напред Делянчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеизчезна симича . кофти че на дъното продаде а трябваше още месец търпение. мисля че хамериканците натиснаха бутона старт на електронната игра тук
Не пиша и каквото съм казал това е и не променям мнението си по-никакъв начин а и няма как все пак следя делото и знам колко са на брой исковете вече та ми е напълно ясно.
Знаете много добре кой смъква и дига позицията! Аз не мога да предвиждам с абсолютна точност една ръководеща се позиция дали ще се качи с повече от това което съм предвидил за продажба! Да може да се качи както е в момента но и другото го видяхме как може на 2.5ст да е, че и отдоле.
Доволен съм, че се качи повече от 5.5ст така поне прогнозите ми за продажба всичките са напълно изпълнени. Освен това с това покачване до 10ст се даде шанс на всички които са искали да се махнат да се махнат при условие, че цената беше около 8-9ст когато се обяви, че се иска несъстоятелност.
Към ИНТА53: Прогнозата която дадох за Газта също не се е променила като ще коментирам след приключване на търговото.
Каквото трябва вече съм го коментирал сега да видим Моста ще го спрат ли от търговияМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНищо уникално няма някой хора знаят за какво става дума и Цеко както и Божков
са вече минало свършило.
Коментар
-
изчезна симича . кофти че на дъното продаде а трябваше още месец търпение. мисля че хамериканците натиснаха бутона старт на електронната игра тукLast edited by the architect; 25.04.2014, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДнес разбрах как се купува по слухове. Някой казал нещо несигурно и цената над 50 %. Уникално.
са вече минало свършило.
Коментар
Коментар