If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днешната сесия, както и още 2-3 в последните 10тина дни ме караше да ставам все по-голям оптимист, но Алъна визира най-вероятно моментните пазари по света. Виждаме, че те падат и той прави предположение, че и ние утре ще ги последваме. Утре според мен е твърде важен ден за БФБ, за да видиме дали нивата на акциите вече се струват подценени и от големите или просто някой си е наумил ниво 300 и утре би се отказал от тази своя теза, гледайки за мен нормалните амплитуди навън!
БФБ е доказвала многократно че не се впечатлява много от случващото се по света...
Днешната сесия, както и още 2-3 в последните 10тина дни ме караше да ставам все по-голям оптимист, но Алъна визира най-вероятно моментните пазари по света. Виждаме, че те падат и той прави предположение, че и ние утре ще ги последваме. Утре според мен е твърде важен ден за БФБ, за да видиме дали нивата на акциите вече се струват подценени и от големите или просто някой си е наумил ниво 300 и утре би се отказал от тази своя теза, гледайки за мен нормалните амплитуди навън!
Разбира се,че мога да го пробия,но защо да го правя.Определено не съм мазохист.Това не ми пречи да се възползвам от грешки на другите.Ниво 300 може да не е само психологическа бариера.Съпротивата нараства и не очаквам свободно падане.
Ти един ден пееш една песен, друг ден друга.
Много си лабилен. Дръж се по-мъжки.
Коментар