IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дами и господа !
    Артиите потъват ! Какво да правим !?
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
      Чета ,че коментирате ПФ Алианц. Къса памет ли имаме вече ,че забравихме как Алианц се измъкнаха от пазара в края на 2007 г. почти без сътресения и отнесоха 50 млн.от нищо неподозиращите и ентусиазирани участници на БФБ.Не са ми симпатични ,но когато става дума за истината съм длъжен да я призная !
      И се набутаха в Лемън

Коментар

• Едва ли.

Коментар

• Най-вероятно сме около дъното и скоро ще се стабилизират нещата .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Чета ,че коментирате ПФ Алианц. Къса памет ли имаме вече ,че забравихме как Алианц се измъкнаха от пазара в края на 2007 г. почти без сътресения и отнесоха 50 млн.от нищо неподозиращите и ентусиазирани участници на БФБ.Не са ми симпатични ,но когато става дума за истината съм длъжен да я призная !
            Абе явно трябва още да ви одруса пазара с Монти, че току-виж разберете, че истината е в цифрите, а не в разни отчаяни действия на закъснели инвеститори. Те и Bear Sterns са продавали CDO и CMO през 2007-ма, но вече е било късно.

А цифрите за успеха на който и да е мениджър са безпристрастни. Факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Аз съм оптимист по отношение на това, че Софикс ще продължи да пада яко още време. Само как да се хванат дъната
              Е сега - взема, купя нещо и после цените буууум надолу още и бай ви Мелон с пръст в устата... Та сега ще дебна и тогава
              ...дъното далеч е!
              自由西藏

Коментар

Не съм при тях, но за тази си далавера им правя евала....Това са истинските играчи и познавачи на пазара.....
                Правете като тях и може да спечелите...

Коментар

• Чета ,че коментирате ПФ Алианц. Къса памет ли имаме вече ,че забравихме как Алианц се измъкнаха от пазара в края на 2007 г. почти без сътресения и отнесоха 50 млн.от нищо неподозиращите и ентусиазирани участници на БФБ.Не са ми симпатични ,но когато става дума за истината съм длъжен да я призная !
                  мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Хмм, виж картинката тогава и ми кажи добри ли са в това, което правят?
                    Това са само числа .....
                    По скоро забележи къде участват и къде продадоха....
                    Участват там където може да станат мажоритар
                    Стара планина холдинг от масовата с няколко дъщерни в износа в ЕС...
                    ИХБГ холдинг от масовата карабоплаване ,строеж ,туризъм...
                    НИКА холдинг от масовата и ЕМКА дъщерна....
                    и те да командват парада а не парада да командва тях както в ХИМ в СИЛА и ХАРИДБА и Доверие в бойчките...
                    Смятам че значението на ПФ да инвестират в икономиката и да имат глас при решаване проблемите на фирмите...а не единственото им право както в ССВ и ЕМПИ да кажат дали ще снесят кеша на 20 или 21 ....

Коментар

• Аз съм оптимист по отношение на това, че Софикс ще продължи да пада яко още време. Само как да се хванат дъната
                      Е сега - взема, купя нещо и после цените буууум надолу още и бай ви Мелон с пръст в устата... Та сега ще дебна и тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Не знаех, че са толкова зле. Това след покупката на джипките или преди това ?
                        Благодаря за инфото.
                        това са данни към края на 2010 година.

Забравих да напиша в предния пост, че данните са с източник в. Капитал. Така че всички заслуги за инфото са за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          Не знаех, че са толкова зле. Това след покупката на джипките или преди това ?
                          Благодаря за инфото.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                            Аз също съм в алианц и не мисля , че грешат, ако купуват по споменатите позиции по долу
                            Attached Files

Коментар

• Аз също съм в алианц и не мисля , че грешат, ако купуват по споменатите позиции по долу

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз съм осигурен в Алианц и предпочитам да ми купуват акциите както днес в Емка ,НИКА и слет това в Стара планина и ИХБГ отколкото в Велграф и сие ....Ти знаеш по добре от мен ...
                                Не е препоръка.
                                До Велграфа се ядваше, но с ЕМПИ ме разбиха...
                                Най-гадното е , че с нищо не нарушават законите и правилата на БФБ...Държавата им позволява, те си развяват байряка...
                                Какво да правим, като ББ само от картофи разбира....пардон и от овцевъдство...

Коментар

Working...
                                X