IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Абе тука тотално изпростяхте да ви кажа. Уж културни и учени хора пък то ...
    Изпростяхме, изтрещяхме..., ама пък е весело, че то през деня на БФБ-то само кръв и сополи!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Алъне, Алъне.... просто няма смисъл човек да комуникира с теб. Жалко, че може би имаш някакви знания.....
      Успех ти желая, въпреки че не знам точно в какво да ти го пожелая, с тези постоянни твои плюваници и простотии. Успех в тях поне.....
      Няма плюваници от моя страна. Това, че казвам истината колкото и нелицеприятна да е тя, не означава че плюя. И колкото по-рано и повече хора осъзнаят този ФАКТ, толкова по-бързо (ако бързо са 22 пропуснати години) ще се оправят всички българи. Но уви не вярвам. Робското ни мислене е доста дълбоко насадено в народопсихологията ни...уви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
        Я.....ама ти верно си новият ми хроникьор Забеляза ли това "или"

Днес 8 декември 2011г. се навършват 31г. от убийството на Джон Ленън.

Поздравявам те с тази негова велика песен.
        http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY

Хубаво е човек да си помечтае..........

П.П. - виж какво пише на прозореца на врата в кадъра от 1.03мин. - THIS IS NOT HERE !
        Алъне, Алъне.... просто няма смисъл човек да комуникира с теб. Жалко, че може би имаш някакви знания.....
        Успех ти желая, въпреки че не знам точно в какво да ти го пожелая, с тези постоянни твои плюваници и простотии. Успех в тях поне.....

Коментар

Алъне, дай аргументи бе човек, дай нещо градивно, стига с тия пирамиди, фараони бе!! А това "отдолу", за да бъда на твоето ниво в изразяването е първия твой цитат:
          "Какъв по-подходящ момент за падане на борда или поне промяна на фиксираният курс евро/лев от настоящият, когато парЕ нема, предстоят стачки, фискалният резерв е на критичният минимум, а вълна от недоволства се твърди, че ще залее страната ?

Лично аз очаквам до края на годината или в началото на следващата, правителството здраво да изсуровака българските граждани с нов фиксиран курс 1 евро = 4.00, 5.00 или дори 6.00лв , като не изключвам възможността дори курса да бъде оставен свободно плаващ в граници от 50%
          "
          Това е първото, на което попаднах!
          Я.....ама ти верно си новият ми хроникьор Забеляза ли това "или"

Днес 8 декември 2011г. се навършват 31г. от убийството на Джон Ленън.

Поздравявам те с тази негова велика песен.
          http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY

Хубаво е човек да си помечтае..........

П.П. - виж какво пише на прозореца на врата в кадъра от 1.03мин. - THIS IS NOT HERE !

Коментар

Сега остава и да намериш цитатите с датите като до Нова година и прочее. Започваш да се превръщаш в лузър, слагайки рамки и срокове на хорските думи. Ама нема се пУашиш......бързо настигаш тези дето те водят с 3-4г. по загуби.
            Алъне, дай аргументи бе човек, дай нещо градивно, стига с тия пирамиди, фараони бе!! А това "отдолу", за да бъда на твоето ниво в изразяването е първия твой цитат:
            "Какъв по-подходящ момент за падане на борда или поне промяна на фиксираният курс евро/лев от настоящият, когато парЕ нема, предстоят стачки, фискалният резерв е на критичният минимум, а вълна от недоволства се твърди, че ще залее страната ?

Лично аз очаквам до края на годината или в началото на следващата, правителството здраво да изсуровака българските граждани с нов фиксиран курс 1 евро = 4.00, 5.00 или дори 6.00лв , като не изключвам възможността дори курса да бъде оставен свободно плаващ в граници от 50%
            "
            Това е първото, на което попаднах!

Коментар

Най ми е любимо някой да превежда и интерпретира какво съм искал да кажа !
              Не съм нито Трише, нито Бернанке - върху техните слова се фокусирайте.
              Може би ГРИЙНСПАН

Коментар

Алъне, не се възгордявай толкова де! Превеждаме ти думите, тъй като ти не можеш /или не искаш/ да се изразяваш добре. От теб се чува само вазелин и някакви подобни мисли, въртели ми се в глават в 5ти клас в час по руски /много хубава учителка беше../.......
                Аааа, да не забравя и тезата за Софикс 80 и тази, че до нова година 1 Евро ще струва 4-5 лева. Дотук добре, че си имаш мнение и ние сме длъжни да го уважим, но никакви факти и обосновки защо биха се случили тези неща???
                Сега остава и да намериш цитатите с датите като до Нова година и прочее. Започваш да се превръщаш в лузър, слагайки рамки и срокове на хорските думи. Ама нема се пУашиш......бързо настигаш тези дето те водят с 3-4г. по загуби.

Коментар

• Абе тука тотално изпростяхте да ви кажа. Уж културни и учени хора пък то ...
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Не съм нито Трише, нито Бернанке - .
                    Алъне, не се възгордявай толкова де! Превеждаме ти думите, тъй като ти не можеш /или не искаш/ да се изразяваш добре. От теб се чува само вазелин и някакви подобни мисли, въртели ми се в глават в 5ти клас в час по руски /много хубава учителка беше../.......
                    Аааа, да не забравя и тезата за Софикс 80 и тази, че до нова година 1 Евро ще струва 4-5 лева. Дотук добре, че си имаш мнение и ние сме длъжни да го уважим, но никакви факти и обосновки защо биха се случили тези неща???

Коментар

И така, докато всичко излезе през гЪ.а
                      Някой беше споменавал май нещо за аналните фетиши, поради що така, еле че и някакви митологии се развиха подобни на Кама Сутра, но с японски корени. Края няма...

Коментар

В тази връзка искам и да споделя как се смях вчера на това, че хора с гръмки никове и завидно самочувствие твърдяха, че човек може да загуби 2 ябълки при положение, че има 1.
                        Поздрави за мнението!
                        Аз по-скоро бях огорчен, гледайки от камбанарията си.
                        Както казваше Вучков - глееееедам...

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                          “А нам всё равно,а нам всё равно...”
                          Ще усредняваме по стотинка а може и надолу! То по-еФтино и от toilet paper!
                          И така, докато всичко излезе през гЪ.а

Коментар

Днешната сесия, както и още 2-3 в последните 10тина дни ме караше да ставам все по-голям оптимист, но Алъна визира най-вероятно моментните пазари по света. Виждаме, че те падат и той прави предположение, че и ние утре ще ги последваме. Утре според мен е твърде важен ден за БФБ, за да видиме дали нивата на акциите вече се струват подценени и от големите или просто някой си е наумил ниво 300 и утре би се отказал от тази своя теза, гледайки за мен нормалните амплитуди навън!
                            Не съм нито Трише, нито Бернанке - върху техните слова се фокусирайте.
                            Аз казвам това което мисля и искам да кажа.
                            А за корелация между БФБ и световните пазари и дума неможе да става. Ако някой все още не го е проумял, то Бог да му е на помощ.

Коментар

• “А нам всё равно,а нам всё равно...”
                              Ще усредняваме по стотинка а може и надолу! То по-еФтино и от toilet paper!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                БФБ е доказвала многократно че не се впечатлява много от случващото се по света...
                                Прав си, но предимно не се впечатлява от ръстовете там
                                Да де, но въпреки огромния песимизъм, все пак дъно трябва да има някакво, не може постоянен спад. Все пак Софикс не може да стане отрицателно число...... В тази връзка искам и да споделя как се смях вчера на това, че хора с гръмки никове и завидно самочувствие твърдяха, че човек може да загуби 2 ябълки при положение, че има 1. Нещо такова е и със Софикс - просто няма как да падне под 0, но нагоре няма бариера /чисто хипотетично/

Коментар

Working...
                                X