IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Досега плавно,а от днес и засилващо се пропадане.Въртоп.

" О, господи,съжали го "кудкудяка",
    дочуй разплакания глас,
    управниците са като слепци във мрака,
    о,Господи,помилуй нас."/Т.Т./
    Генерале, нещо нагледно от Гигантския слалом , спускане на шус..... нямаш ли в албума
    Че първата снимка в много зИлени краски и може да заблуди кудкудяците

Коментар

• Оптимистично погледнато, компании, навлизащи в несвойствени води, освен че са техните си, навън няма да са със смешен оборот и смешни няма и 2 % минус, а ще да е парцалка та знай ли съ.
      Ноооо нямам препоръки за нищо!

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Досега плавно,а от днес и засилващо се пропадане.Въртоп.

" О, господи,съжали го "кудкудяка",
          дочуй разплакания глас,
          управниците са като слепци във мрака,
          о,Господи,помилуй нас."/Т.Т./
          Attached Files

Коментар

• A "КОЧИНАТА" БеГетовска вече трябва да я затварят!

Ще си позволя само да цитирам Панев: Цените са "ПРЕСТЪПНО НИСКИ", но последствия няма...

Но така е, когато т.н. институционални са си седнали на ръцете! Мамицата им некадърници!

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
              Браво .Точно в десятката.
              "Търговията, която тече на българският борсов оператор, не е подвластна на отчетите на компаниите, затова тя и не реагира на тях. За нея няма значение дали те са тримесечни или годишни, дали са консолидирани или неконсолидирани. Цената не отразява представянето на дружествата, тя реагира само при очевидни измами от страна на мажоритари или при фалит на компания, като дори и тогава търговията продължава да тече. Дали тогава има значение факта, че едно дружество е изпаднало в несъстоятелност? "

Уникално - Авторът е на косъм до откритието на д-р Каро за чистата артия !!! Забележете какъв творчески полет на мисълта, каква яснота на изказните средства. ...Просто на косъм от "чистата артия"

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                В бързината да не си сложил по една нула в повече?
                Според мен е повдигал на квадрат

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                  http://borsite.net/?p=479#respond

Един от най-добрите анализи за БФБ, който съм чел последните години.
                  Поздравления за автора!
                  Браво .Точно в десятката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Взимам ти думата че отвори кутията на Пандора.... да не си във връзка с някой ИП и да те използват за глашатай.
                    Интересното че нищо не съм купил днес въпреки тези минус 10 % ти си знаеш къде...
                    Не ми трябва да знам какво прави някой друг. Казвам каквото си мисля, ако и някой друг мисли като мен то ок, ако не мисли, е всеки си решава сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Какво да го скъсявам??? Аз съм го скъсил и чакам да пада .

Скоро като се срине ще си затворя късите .

Ти още ли си мечтаеш за цени от 2000 $... 2500 $....3000 $....5000 $...10 000 $???
                      Скоро...скоро....колко да е скоро? Когато Софикс стане 800-900 пункта ли?
                      Е значи няма да е скоро!

Коментар

• Какво да го скъсявам??? Аз съм го скъсил и чакам да пада .

Скоро като се срине ще си затворя късите .

Ти още ли си мечтаеш за цени от 2000 $... 2500 $....3000 $....5000 $...10 000 $???

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Дам......... ще стане това, след 1000 години..... можеби.

Я кажи какво става със златото.......... още ли го скъсяваш ?!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Не знам кога ще се намесят фондовете....но 800-900 е оправдано ниво.
                          Дам......... ще стане това, след 1000 години..... можеби.

Я кажи какво става със златото.......... още ли го скъсяваш ?!
                          Last edited by Xman1; 16.11.2011, 11:49.

Коментар

• Не знам кога ще се намесят фондовете....но 800-900 е оправдано ниво.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Според мен е малко прав заради две мъртви години в икономиката ...
                            След малко ще се намесят фондовете ако не днес утре......
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                              В бързината да не си сложил по една нула в повече?
                              Според мен е малко прав заради две мъртви години в икономиката ...
                              След малко ще се намесят фондовете ако не днес утре......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ако бяхме нормален пазар трябваше в момента да се срива. Няма как да има достатъчно оборот когато спекулантите не си играят според очакванията. Или пък когато нямат очаквания.

Взимам ти думата че отвори кутията на Пандора.... да не си във връзка с някой ИП и да те използват за глашатай.
                                Интересното че нищо не съм купил днес въпреки тези минус 10 % ти си знаеш къде...

Коментар

Working...
                                X