IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Все още не съм готов. Чак след Нова година. Всичко трябва да бъде добре обмислено дори преди пробния период, защото залогът е огромен. Ще се опитат да ме смачкат на секундата /имам предвид финансово/ в момента в който си подам носа извън пещерата!
    Викаш загуба от 5-6000% не ти мърда.
    Шегувам се, съвсем добронамерено.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Мастъре, ще ни дадеш ли вече някакво инфо?
      Все още не съм готов. Чак след Нова година. Всичко трябва да бъде добре обмислено дори преди пробния период, защото залогът е огромен. Ще се опитат да ме смачкат на секундата /имам предвид финансово/ в момента в който си подам носа извън пещерата!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        До два-три месеца ще трябва да се преместя на друг инвестмънт вийкъл... Не, това не е добра новина за взелите кредити. Все още предстоят дълги и тежки години на дефлация на основните активи на населението. Просто банките започват да стават супер безогледни в разтварянето на ножицата между лихвите по депозити и лихвите по кредити. Това естествено води до самоубийството им, но не е само в БГ така. Разчитат че имат монопол върху паричната система, но това вече не е така!

След 2 месеца ще ви дам повече подробности.
        Мастъре, ще ни дадеш ли вече някакво инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
          "За да продадеш нещо ненужно, първо трябва да купиш нещо ненужно!"- каза котарака Матроскин (по Едуард Успенски)
          Ха! Това е добро и за аватар и за девиз!

Коментар

• Твърдо ще разпробием 300 на СОфикс днес.

Чшшшш, инвеститорчетата, слагайте вазелина!
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
              На БФБ за да продадеш, нали се сещаш, че първо трябва да си го купил
              На БФБ няма къси и именно това прави всеки посмял да вкара някой лев във дългосрочен инвеститор.
              "За да продадеш нещо ненужно, първо трябва да купиш нещо ненужно!"- каза котарака Матроскин (по Едуард Успенски)

Коментар

• Хайде какво става........ няма ли да атакувате 300-а днес ?!

Като ги гледам Америгосите как се литнаха вчера в отрицателна посока, време е и БФБ-то да ги последва. Дау падна под 12 000 .

Коментар

Не съм много съгласен. Има такива дето търгуват с идеята да изкарат пари, а те са си спекуланти - следят паазара и действат съответно. В момента продават и чакат по-ниските цени.
                  На БФБ за да продадеш, нали се сещаш, че първо трябва да си го купил
                  На БФБ няма къси и именно това прави всеки посмял да вкара някой лев във дългосрочен инвеститор.

Коментар

Това дето съм удебелил не е вярно!
                    Истината е, че спекулантите още до март 2008г. се изнесоха яко дим. А тези дето още са на БФБ са мнооооогоооооо дългосрочни инвеститори с детски сърца, вярващи все още в ЧУДЕСА !!!
                    Не съм много съгласен. Има такива дето търгуват с идеята да изкарат пари, а те са си спекуланти - следят паазара и действат съответно. В момента продават и чакат по-ниските цени.

Коментар

Дано си прав за дъното, но и написаното в статията е вярно. При толкова бой няма да има много мераклии да влизат скоро. Трябва стабилен ръст, а с една шепа спекуланти това няма как да стане.
                      П.П. И да вземем да съберем пари да сменим дръгливото животно дето е на снимката. Може и да тръгне тогава БФБ-то, че сега на този умрял скелет прилича.
                      Това дето съм удебелил не е вярно!
                      Истината е, че спекулантите още до март 2008г. се изнесоха яко дим. А тези дето още са на БФБ са мнооооогоооооо дългосрочни инвеститори с детски сърца, вярващи все още в ЧУДЕСА !!!

Коментар

• за да формираме дългосрочно дъно трябва да направим хубав шип надолу, после леко да върнем да консолидираме (евентуално нов тест на дъното) и тогава вече да отлепим. според мен сме прекалено близо до психологическо ниво (300) и просто е задължително да се тества... достатъчно е хима, софармата, холда да се бутнат с по 2-3 стотинки на долу и пробива е готов.

после ще видим..

като се хванат за гушите меркозито и останалите политици-популисти на срещата на върха..утре като нищо може да разиграем сценарий тест 300.

поздрави и успех на всички
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Колко типично за дъно:

Капитал Daily 8 дек 2011
                          И оптимистите за SOFIX вече станаха песимисти
                          Дано си прав за дъното, но и написаното в статията е вярно. При толкова бой няма да има много мераклии да влизат скоро. Трябва стабилен ръст, а с една шепа спекуланти това няма как да стане.
                          П.П. И да вземем да съберем пари да сменим дръгливото животно дето е на снимката. Може и да тръгне тогава БФБ-то, че сега на този умрял скелет прилича.

Коментар

Ще има бе, как няма да има !? Ама тази коледа ще е на задна прашка !
                            Петър Караиванов, не мисля, че трябва да слушаме безмозъчните ти анални брътвежи денонощно.
                            Ти отдавна си фалирал и по-добре скрий някъде кухата си манерка.

Коментар

• Колко типично за дъно:

Капитал Daily 8 дек 2011
                              И оптимистите за SOFIX вече станаха песимисти

Вижте как видния анализатор Ал. Николов, в началото на годината предвижда 1000 пункта, но сега вече чака нови дъна. Какво развитие, каква еволюция. Дано успеха му в прогнозирането е както в началото на годината

Ал. Николов: Възможно е SOFIX да стигне 900-1000 пункта
                              10 февруари 2011
                              ...............
                              и днес:

По-уверен в тренда е Александър Николов. Но...трендът е негативен. "По-скоро тенденцията е негативна и тя ще се прояви през следващата година", категоричен е той. По думите му положителният сценарий е да се запази на сегашните нива и да имаме движение настрани, докато реалистично изглежда да се пробият дъната от 2009 г. А това означава стойности под 250 пукта за SOFIX.
                              Истината е една - пазарите са непредвидими и човек лесно може да стане за смях! В това влагам и самоирония

Коментар

Поздравявам те с тази негова велика песен.
                                http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY

Хубаво е човек да си помечтае..........

П.П. - виж какво пише на прозореца на врата в кадъра от 1.03мин. - THIS IS NOT HERE !
                                Да е велика.., колко да е велика

Тази е далеч по-посредствена, но..

http://www.youtube.com/watch?v=feJqpNDH88E&ob=av2e

Коментар

Working...
                                X