IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
    Това за мишоците, не беше обида.
    Не съм го и възприемал като обида... Споко.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Софикс 300.69
      Айде де,съвсееем малко натиснете
      Ще стане интересно под 300

Коментар

Това за мишоците, не беше обида. Някои така ни възприемат и третират, но мишока е хитра и приспособима гадинка.
        За съжаление тук сме ограничени да инвестираме в този артикул - огнестрелните оръжия. Ще ни хванат по бели гащи.
        Да, мноо гадно че не можем да си напазарим. Пак ще сме прецакани.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Ало Форексчето - не въви ли Пак ли занули, че се прехвърли в тази тема
          Ааа, не съм занулил. Ама сега не търгувам с тези Евро събрания и мислене, някак си не ми стиска. Пък викам чакай да подращя и по другите теми.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ако винаги са обмисляли вариантите и вземали мерки това което се случи 2008 г. нямаше да се случи и второ, не се възприемам като мишок нито дори наподобявам този клас бозайници.
            .......
            ПП - Дано само тези които държат спусъците на планините от оръжия за масово унищожение да им издържат нервите, че ако превъртят горко ни на всички... Между другото, знаете ли кой пазарен артикул има най-голям ръст спрямо миналата година по време на "Черния Петък" в САЩ?... Огнестрелните оръжия!!!
            Това за мишоците, не беше обида. Някои така ни възприемат и третират, но мишока е хитра и приспособима гадинка.
            За съжаление тук сме ограничени да инвестираме в този артикул - огнестрелните оръжия. Ще ни хванат по бели гащи.

Коментар

"First they ignore you, then they mock you, then they fight you, then you win."
              M. Gandhi

Никога не съм бил бизнесмен, не обичам тази дума. Винаги съм бил предприемач! След като докажа правотата си /или грешката в много редки случаи/ се заемам се с друго предизвикателство.
              Например бизнес в Беларус - май ще ти е на сърце
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                алелуя!
                "First they ignore you, then they mock you, then they fight you, then you win."
                M. Gandhi

Никога не съм бил бизнесмен, не обичам тази дума. Винаги съм бил предприемач! След като докажа правотата си /или грешката в много редки случаи/ се заемам се с друго предизвикателство.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Все още не съм готов. Чак след Нова година. Всичко трябва да бъде добре обмислено дори преди пробния период, защото залогът е огромен. Ще се опитат да ме смачкат на секундата /имам предвид финансово/ в момента в който си подам носа извън пещерата!
                  никой няма да те мачка фори - най-голямата бариера пред хора като теб е вътре в главите ви.

успех!
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Твърдо ще разпробием 300 на СОфикс днес.

Чшшшш, инвеститорчетата, слагайте вазелина!
                    Ало Форексчето - не въви ли Пак ли занули, че се прехвърли в тази тема
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      ще събираш лоши кредити ли?
                      Не, не съм лешояд. Нека не гадаем...

Коментар

Ако винаги са обмисляли вариантите и вземали мерки това което се случи 2008 г. нямаше да се случи и второ, не се възприемам като мишок нито дори наподобявам този клас бозайници.

След преструктурирането, портфейлът ми ще е от пасива и активна част. Пасивната ще е във физическо злато и сребро от инвестиционен клас /за нефтени фючърси предстои да реша/, а активната ще е в бизнес контролиран от мен /51%/ предназначен да се възползва от силните ветрове на задаващата се финансово-икономическа буря.

Небесата няма да паднат. Просто ще има дългосрочна криза каквито е имало многократно през човешката история. Единствената разлика ще е, че сега информацията ще достига до нас във формата на "реалити шоу" като същевременно ще сме част и от актьорския състав..
                        ще събираш лоши кредити ли?
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Мастъре, защо ми се струва, че тези дето забъркват л..та, са обмислили вариантите и са взели необходимите мерки. По-хитрите мишоци просто ще умрат най-накрая.

След преструктурирането, портфейлът ми ще е от пасива и активна част. Пасивната ще е във физическо злато и сребро от инвестиционен клас /за нефтени фючърси предстои да реша/, а активната ще е в бизнес контролиран от мен /51%/ предназначен да се възползва от силните ветрове на задаващата се финансово-икономическа буря.

Небесата няма да паднат. Просто ще има дългосрочна криза каквито е имало многократно през човешката история. Единствената разлика ще е, че сега информацията ще достига до нас във формата на "реалити шоу" като същевременно ще сме част и от актьорския състав..

ПП - Дано само тези които държат спусъците на планините от оръжия за масово унищожение да им издържат нервите, че ако превъртят горко ни на всички... Между другото, знаете ли кой пазарен артикул има най-голям ръст спрямо миналата година по време на "Черния Петък" в САЩ?... Огнестрелните оръжия!!!
                          Last edited by Forex Master; 09.12.2011, 11:18.

Коментар

Все още не съм готов. Чак след Нова година. Всичко трябва да бъде добре обмислено дори преди пробния период, защото залогът е огромен. Ще се опитат да ме смачкат на секундата /имам предвид финансово/ в момента в който си подам носа извън пещерата!
                            С нетърпение чакам да видя в кой балон ще се забиеш

Коментар

• Къде изчезна XY

Коментар

Мастъре, защо ми се струва, че тези дето забъркват л..та, са обмислили вариантите и са взели необходимите мерки. По-хитрите мишоци просто ще умрат най-накрая.

Коментар

Working...
                                X