IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
    Пък ако знаеш колко смешно ще стане като започнат с продажбите ! И после само шус...шус.... до кота 80 на СОФИКС
    ГолЕм смЕх ще падне
    Алъне, 80 ли е дъното ?
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

е как да станеш основен акционер на нещо от което притежаваш максимум 20-30%, пък независимо колко ниска е цената ???

Доста противоречиви мисли се блъскат в главата ти !
      Времето е такова....между страха и алчността .
      Но на нещо което имаш 25 % и е читаво след 2 год ще са си пак 25 % но от по висока цена....
      Много бизнеси смятам ще си сменят стопаните и ако си в час....

Коментар

Пък ако знаеш колко смешно ще стане като започнат с продажбите ! И после само шус...шус.... до кота 80 на СОФИКС
        ГолЕм смЕх ще падне

Здравейте

Петре ,при СОФИКС 80 колко ще е цената на отделните позиции според теб.

Направо не знам колко ще е капитализацията на друьжествата.Примерно БРЕФа ....

ако падне съразмерно СОФИКС....ТРЯБВА АКЦИЯТА ДА СТАНЕ 15-16ст....или капитализация под 10млн....А продадоха сграда за 46 мил....и над 10к декара земя

Или ...ЦКБ НА 20СТ....Капитализация около 16мил(без увеличението)....Ми те само банкоматите им ....Абе има ли идея някой колко струва един банкомат

А Софарма да струва около 100милки....Бах мааму...Рокфелерфонд щели да купят сграда за 40мил евра....а пък за тези пари могат да си купят ПРИ СОФИКС 80

ХИМа за около 60мил(цена около 40-45ст
        ЦКБ за около 16мил(цена около 20ст) и Бреф за около 10мил

Ох ....дай боже всекиму.....интересно ми е колко ще е една заплата(средна),бензина....и примерно хляба и тока

....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Никога няма да има големи разпродажби поради няколко причини....
          първата защото мажоритара ще държи контролен пакет до последно над 51%...
          второ -основната останала част от акции са в ПФ и ДПФ и те ще развързват след десетина години ...
          трета -защото 10 к на 1 лев са 10 К а на десет стотинки са хиляда лева....а на милион са 100 К и ставаш основен акционер ...

четвъртата - клиентите на ДФ са претръпнали и няма защо да продават от стотици хиляди за няколко хиляди лева ....за един телевизор или пералня....вече е късно .Само в кроен случай.
          е как да станеш основен акционер на нещо от което притежаваш максимум 20-30%, пък независимо колко ниска е цената ???

Доста противоречиви мисли се блъскат в главата ти !

Коментар

ГолЕм смЕх ще падне
            Никога няма да има големи разпродажби поради няколко причини....
            първата защото мажоритара ще държи контролен пакет до последно над 51%...
            второ -основната останала част от акции са в ПФ и ДПФ и те ще развързват след десетина години ...
            трета -защото 10 к на 1 лев са 10 К а на десет стотинки са хиляда лева....а на милион са 100 К и ставаш основен акционер ...

четвъртата - клиентите на ДФ са претръпнали и няма защо да продават от стотици хиляди за няколко хиляди лева ....за един телевизор или пералня....вече е късно .Само в кроен случай.
            Last edited by Монти; 14.11.2011, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
              МодераторЕ!

Какво видя в думата "мушморок", че не ти хареса?!?

МУШМОРОК:
              мн. мушморо̀ци, (два) мушморо̀ка, м.
              1. Скрит, потаен, дребен човек.
              2. Привидно скромен пробивен човек, който се завира навсякъде.

Айде използвайте гуглето поне!

Или, най-добре, пишете си сами. Така поне няма да се налага да цензурирате никого.

Нещо се нервиш ...
              кажи къде си ти в тази игра където на нашата няма оборот а на чуждата достатъчни знания....и трябва да разчитаме на нюх ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Оборота определено е смешен .
                ГолЕм смЕх ще падне

Коментар

• Оборота определено е смешен .

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Като гледам че час и половина след началото на търговията оборота е 69 хиляди, ми се струва че сме свършили кеша. И сме станали "дългосрочни"
                  Поне аз повече няма да вкарам. Ако ще инфлацията да ги изяде в банката. Няма да изяде само моите я!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• МодераторЕ!

Какво видя в думата "мушморок", че не ти хареса?!?

МУШМОРОК:
                    мн. мушморо̀ци, (два) мушморо̀ка, м.
                    1. Скрит, потаен, дребен човек.
                    2. Привидно скромен пробивен човек, който се завира навсякъде.

Айде използвайте гуглето поне!

Или, най-добре, пишете си сами. Така поне няма да се налага да цензурирате никого.

Коментар

• Като гледам че час и половина след началото на търговията оборота е 69 хиляди, ми се струва че сме свършили кеша. И сме станали "дългосрочни"
                      Поне аз повече няма да вкарам. Ако ще инфлацията да ги изяде в банката. Няма да изяде само моите я!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Еех, и един ден не оставяте човек(Мече,цвети),Монти да се порадва
                        като съименник на премиер
                        Ха да му е честито !

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          Монти, ти нали продаде всичко, бе?

Или, викаш, като се вдига пазар сме дълги в ретроспекция, а като пада - сме продали с малка печалба и повече не влизаме.
                          Ами казано просто позициите който сме на плюс на БФБ/тютюни ,БРЕФ ,Емка ,ника и други / ги проддадохме а тези с някаква по бавна перспектива/Петрол,ИХБГ ,Доверие,ЗХБГ ,ССВ -там е до лятото/ поне до Нова година ги осредняваме........А видя ли че някоя позиция ми излезне на плюс и веднага и виждам сметката ... О
                          На ДАХ имаме си позиции спекулативна като банките за ден , два и бавна като Даймлер която хич не иска да се качва с перспектива до март .........

П.П. Така че продаването е за мен сериозно ако развържа 200 Дойчебанк и 2К Комерс днес и съм яко на кеш и купуването вдругиден когато сметна че са паднали достатъчно и яко влизане с 20 К ... ....не е като на нашата да чакам за двеста лева три дни....
                          Аз не участвам с стотици хиляди като главунгера Полки и със загуби над 70 % и на ливъридж а всичко в брой....и то мой.

Коментар

• Монти, ти нали продаде всичко, бе?

Или, викаш, като се вдига пазар сме дълги в ретроспекция, а като пада - сме продали с малка печалба и повече не влизаме.
                            Last edited by X_Y; 14.11.2011, 10:23.

Коментар

• http://varna.dir.bg/news.php?id=9898456

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                http://www.youtube.com/watch?v=LzEvX2eXufE

Това е произведено преди поне 10 години, нещо ново под слънцето да виждаш.

Апропо оттогава доста са се развили като мислене.

SPART, цените на акциите на италианските банки друго казват, а ще купувам когато преценя, иначе благодаря за препоръката
                                Продигал,
                                не само на италианските а и на немските, но пък спах спокойно уикенда с 150 евро под възглавничката....Комерса е на 1,7 евро с десет цента над затварянето в петък.
                                Да се надяваме че ще тръгнат до сряда и останалите от ДАХ....
                                Спарт и аз мисля че при Булбанк и италианците ще има големи катаклизми, но не тези дни...

Коментар

Working...
                                X