IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички слушате новини, поне, чат-пат )
    И Меркел, и другите периодично вмъкват мнения или опасения/влияния, или поне...мисъл за борсите.
    Новините следят представянето на индексите и особено представянето на банковите акции...
    Горното важи само извън нашата реалност.
    Тук, като че ли всички са забравили какво е това борса или най-много в инцидентни случаи, премиерът да я обърка със Слатинската такава
    Докато нещо не се промени, трудно ще има значение и роля в икономическия ни живот, названието БФБ.

Коментар

• Ще има да дебнеш дебнеш, а после ще гониш да си купуваш на цени 20-30% над текущите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Може би не си купувал днес ....
        .....
        Мече,шегуваш ли се?И през ум не ми минава да зареждам.Отиваме към дъно и то ще се почуства осезателно.Всички теории на анализаторите за стремителен растеж след корекция бяха категорично опровергани.Натрупаният опит не е за пренебрегване.Иначе някои колеги се изкушават да се похвалят колко изгодно са купили нещо,което са го купували и когато SOFIX беше с 200 пункта отгоре.Трудно се пълни буре без дъно или по-точно - невъзможно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Поне си мисля,че съм прав.При това допускам само един сценарий,без алтернативен вариант.Не виждам достатъчно основание ПФ да се намесят.Не очаквам и катастрофално падане.Но имаме добра и ясна посока на движение на SOFIX.Търпение не ми липсва.
          Може би не си купувал днес ....
          Първо пускат на минус 10 % , 30 -50 акции и след това изсипват 20 К броя... и след изсипването остават две поръчки купува ... и в края някой купува една на горно ценово....това не е бавно и постепенно. Просто в четири позиции се крепят от мажоритара....ЕУБГ се качва ,КОРП , Монбат а ССВ дребните я бранят с някаква надежда и бавно пада и с др. и затова спада не се забелязва.....

Коментар

E дойде време ЕУБГ, да бъде най стабилната и най сигурната на борсата.....
            На всяко нещо му идва времето, чакането е тегаво в нашите начинания

Коментар

Гаки е прав ....
              Утре има два сценария ....
              Първият да излезнат ПФ да спасят положението и да задържат цените.Не печелиш нищо.
              Втория е на пълна капитулация и пропадане ....ами в близките 20 дни ще имаш възможност да купуваш на прИмоция .....
              Поне си мисля,че съм прав.При това допускам само един сценарий,без алтернативен вариант.Не виждам достатъчно основание ПФ да се намесят.Не очаквам и катастрофално падане.Но имаме добра и ясна посока на движение на SOFIX.Търпение не ми липсва.
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Е де, кой и от кого ще спасяват, някой от "пазара" може би , тоест кой и с какви "обеми" ще влияе

Все пак, тук сме предимно ценители, за сега А от общуването ми с такива знам че са тегави да подаряват

Поздрави
                E дойде време ЕУБГ, да бъде най стабилната и най сигурната на борсата.....

Коментар

Гаки е прав ....
                  Първият да излезнат ПФ да спасят положението и да задържат цените.Не печелиш нищо.
                  Втория е на пълна капитулация и пропадане ....ами в близките 20 дни ще имаш възможност да купуваш на прИмоция .....
                  Е де, кой и от кого ще спасяват, някой от "пазара" може би , тоест кой и с какви "обеми" ще влияе

Все пак, тук сме предимно ценители, за сега А от общуването ми с такива знам че са тегави да подаряват

Поздрави

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      какво казваш да си трая?
                      Ми много хубави цените!
                      Гаки е прав ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Не ми се иска да те разочаровам,tony,но правиш необмислено твърдение.Ако имаш търпение,стой мирен и наблюдавай играта.Със сигурност няма да останеш измамен.Спосибо потом скажеш.
                        какво казваш да си трая?
                        Ми много хубави цените!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          утре ще бъде хубав ден........ за покупки
                          Не ми се иска да те разочаровам,tony,но правиш необмислено твърдение.Ако имаш търпение,стой мирен и наблюдавай играта.Със сигурност няма да останеш измамен.Спосибо потом скажеш.

Коментар

• утре ще бъде хубав ден........ за покупки

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi...zo_20/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                                Генерале, нещо нагледно от Гигантския слалом , спускане на шус..... нямаш ли в албума
                                Че първата снимка в много зИлени краски и може да заблуди кудкудяците
                                Почакай малко.В процес на разработка съм.Всичко,което имам в наличност е в твърде розов цвят,който излезе от мода.

Коментар

Working...
                                X