If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При Хим-а е най-интересно в момента според мен. Обемите нарастват, и има игра. Не е препоръка.
При тази акция почти без изключение обемите са били договаряни по телефона.Единственото за което се сещам е че нито продавачите нито купувачите искат да потвърдят обема който имат.Личи си обаче,че продавачите бързат защото можеха да се изтеглят на малко по високи нива,другото,което ми хрумва е,че продавача е един,посредниците са повече и продават едно и също количество при наложен лимит от 1.30.Днес беше интересно.
Промяна няма,не бъди повърхностен.Давам моментната картина такава,каквато я виждам днес.Стъпили сме на тънък лед.Утре може да е друго.Като обобщение заставам зад всичко,начертано от Big Bear.Безрезервно.Като за всеки случай отчитам и мнението на SPART.
А лалка къде я забравяш ? Помним ли какво е казала ?
Промяна няма,не бъди повърхностен.Давам моментната картина такава,каквато я виждам днес.Стъпили сме на тънък лед.Утре може да е друго.Като обобщение заставам зад всичко,начертано от Big Bear.Безрезервно.Като за всеки случай отчитам и мнението на SPART.
Ааа, ако всички мнения са ти моментна картина е съвсем друго нещо. Тъй като тук ни интересува единствено бъдещето, съм те разбирал погрешно - че всъщност говориш за него. Съгласен съм, че стоим на тънък лед, но според мен за пръв път от 6-7 месеца стъпваме въобще на нещо! Дано не се окаже чак толкова тънък!
Успех!
Ех Генерале, Генерале........
Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.
Коментар