IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнение
    Акции за под 10 стотинки
    Kои са, да си купим ?
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Акции за под 10 стотинки
      Last edited by judy67; 08.12.2011, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        При Хим-а е най-интересно в момента според мен. Обемите нарастват, и има игра. Не е препоръка.
        При тази акция почти без изключение обемите са били договаряни по телефона.Единственото за което се сещам е че нито продавачите нито купувачите искат да потвърдят обема който имат.Личи си обаче,че продавачите бързат защото можеха да се изтеглят на малко по високи нива,другото,което ми хрумва е,че продавача е един,посредниците са повече и продават едно и също количество при наложен лимит от 1.30.Днес беше интересно.

Коментар

• Да не бързаме толкова, а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            Всяка година до коледа, така и не се научихте, какво се прави
            Им чи да!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
              Какво става тука ? До кога ще работим?
              Докато не издухате пенсиите на баба и дедо ви. След това и да искате няма да има с какво да "работите"...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Какво става тука бе!!!Гаки,ти ли развърза кесията?
                Всяка година до коледа, така и не се научихте, какво се прави

Коментар

• При Хим-а е най-интересно в момента според мен. Обемите нарастват, и има игра. Не е препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво става тука ? До кога ще работим?

Коментар

• Какво става тука бе!!!Гаки,ти ли развърза кесията?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        А лалка къде я забравяш ? Помним ли какво е казала ?
                        Ама,Мече,как бих могъл да забравя.Нали lalka е вътрешния ми глас.Но предвид натрупалото се напрежение,по-разумно е да не я цитирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Промяна няма,не бъди повърхностен.Давам моментната картина такава,каквато я виждам днес.Стъпили сме на тънък лед.Утре може да е друго.Като обобщение заставам зад всичко,начертано от Big Bear.Безрезервно.Като за всеки случай отчитам и мнението на SPART.
                          А лалка къде я забравяш ? Помним ли какво е казала ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Промяна няма,не бъди повърхностен.Давам моментната картина такава,каквато я виждам днес.Стъпили сме на тънък лед.Утре може да е друго.Като обобщение заставам зад всичко,начертано от Big Bear.Безрезервно.Като за всеки случай отчитам и мнението на SPART.
                            Ааа, ако всички мнения са ти моментна картина е съвсем друго нещо. Тъй като тук ни интересува единствено бъдещето, съм те разбирал погрешно - че всъщност говориш за него. Съгласен съм, че стоим на тънък лед, но според мен за пръв път от 6-7 месеца стъпваме въобще на нещо! Дано не се окаже чак толкова тънък!
                            Успех!
                            Last edited by първи стъпки; 08.12.2011, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Ех Генерале, Генерале........
                              Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
                              Последовател на Дянков, кво да правиш ...
                              Преди изборите едно, после след месец друго, положението било такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Ех Генерале, Генерале........
                                Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
                                Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.

Коментар

Working...
                                X