IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    ХЕЙ МЛАДШИ ОТ НУЛЕВИЯТ НАБОР !!! ТРИ ДЕНА НЕВАЛЕН
    Аз съм невален от 6-7 месеца вече, няма ли някоя мечка да ме смени най-накрая???

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Ех Генерале, Генерале........
      Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
      Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.
      ХЕЙ МЛАДШИ ОТ НУЛЕВИЯТ НАБОР !!! ТРИ ДЕНА НЕВАЛЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Разбира се,че мога да го пробия,но защо да го правя.Определено не съм мазохист.Това не ми пречи да се възползвам от грешки на другите.Ниво 300 може да не е само психологическа бариера.Съпротивата нараства и не очаквам свободно падане.
        Ех Генерале, Генерале........
        Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
        Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
          Ами пробий го де , какво чакаш ? Може би 90% от колегите тук могат да го направят в момента , включително и аз , дори и Гаки .
          Разбира се,че мога да го пробия,но защо да го правя.Определено не съм мазохист.Това не ми пречи да се възползвам от грешки на другите.Ниво 300 може да не е само психологическа бариера.Съпротивата нараства и не очаквам свободно падане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
            Кота 300 се пропуква, а пробие ли се това ниво, потъването в зимните ледени води ще бъде свободно
            Светията след това ще остане безработен !?

Коментар

• Как да го направи като няма акции а само Спами.
              Иначе е набожен моли се всеки ден на св. Нагазаки за нас неверниците.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Кота 300 се пропуква, а пробие ли се това ниво, потъването в зимните ледени води ще бъде свободно
                Ами пробий го де , какво чакаш ? Може би 90% от колегите тук могат да го направят в момента , включително и аз , дори и Гаки .

Коментар

• Кота 300 се пропуква, а пробие ли се това ниво, потъването в зимните ледени води ще бъде свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Вижда ми се както ми се е виждаше преди 5 години /2006г./ пак толкова - 12200. За 5 години знаеш ли що лихви от депозити съм прибрал докато ти си лапал мухи в очакване на ракетата да литне?

основното правило във финансите е нали знаеш - да говориш за в бъдеще време
                    каквото е било, е било

минали резултати не са гаранция за бъдещи такива
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      Как ви се вижда, ДАУ вече 12 237
                      Вижда ми се както ми се е виждаше преди 5 години /2006г./ пак толкова - 12200. За 5 години знаеш ли що лихви от депозити съм прибрал докато ти си лапал мухи в очакване на ракетата да литне?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Как ви се вижда, ДАУ вече 12 237
                        Там вече, забравиха за 2008, скоро няма да помнят и за тази смешна корекция от 2011
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Coolllllllll..........

Аз със тези джаджи работя с норма на печалба от ХХХ% , а ти с твоите "инвестици" на колко % загуба копкаш? Не, че ме вълнува, ама си отговори сам на себе си!
                          Другия луд......егото се четка другаде, но ти си неспасяем....как беше 3-цифрен %....хехехеехе

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Гледай си бизнеса със светещи връзки и менте таблети и не се занимавай с батковците. Ако някой е свалил гащите е един спец пред св. Съдияки Изпълнаки.
                            Coolllllllll..........

Аз със тези джаджи работя с норма на печалба от ХХХ% , а ти с твоите "инвестици" на колко % загуба копкаш? Не, че ме вълнува, ама си отговори сам на себе си!
                            Last edited by Alan10; 07.12.2011, 22:54.

Коментар

Ти им сваляш шапка....те са свалили гащите........ абе важното е свалки да стават. От цялата тая работа най-доволен е св.Нагъзаки ( да се свети името Му ! )
                              Гледай си бизнеса със светещи връзки и менте таблети и не се занимавай с батковците. Ако някой е свалил гащите е един спец пред св. Съдияки Изпълнаки.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Как е, момчета и момичета?
                                Докъде я докарахте с имагинерната "математика"? :НЕМАТАКАВАИКОНКА:

Коментар

Working...
                                X