If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех Генерале, Генерале........
Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.
Разбира се,че мога да го пробия,но защо да го правя.Определено не съм мазохист.Това не ми пречи да се възползвам от грешки на другите.Ниво 300 може да не е само психологическа бариера.Съпротивата нараства и не очаквам свободно падане.
Ех Генерале, Генерале........
Преди само 2-3 дни какви ги говореше! Дай някоя снимчица от твоите - с потъналите кораби, с бесилките...
Може и 300 да не е дъното, но ми е странна такава промяна за 24 ч.
Ами пробий го де , какво чакаш ? Може би 90% от колегите тук могат да го направят в момента , включително и аз , дори и Гаки .
Разбира се,че мога да го пробия,но защо да го правя.Определено не съм мазохист.Това не ми пречи да се възползвам от грешки на другите.Ниво 300 може да не е само психологическа бариера.Съпротивата нараства и не очаквам свободно падане.
Вижда ми се както ми се е виждаше преди 5 години /2006г./ пак толкова - 12200. За 5 години знаеш ли що лихви от депозити съм прибрал докато ти си лапал мухи в очакване на ракетата да литне?
основното правило във финансите е нали знаеш - да говориш за в бъдеще време
каквото е било, е било
минали резултати не са гаранция за бъдещи такива
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Вижда ми се както ми се е виждаше преди 5 години /2006г./ пак толкова - 12200. За 5 години знаеш ли що лихви от депозити съм прибрал докато ти си лапал мухи в очакване на ракетата да литне?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Аз със тези джаджи работя с норма на печалба от ХХХ% , а ти с твоите "инвестици" на колко % загуба копкаш? Не, че ме вълнува, ама си отговори сам на себе си!
Другия луд......егото се четка другаде, но ти си неспасяем....как беше 3-цифрен %....хехехеехе
Гледай си бизнеса със светещи връзки и менте таблети и не се занимавай с батковците. Ако някой е свалил гащите е един спец пред св. Съдияки Изпълнаки.
Coolllllllll..........
Аз със тези джаджи работя с норма на печалба от ХХХ% , а ти с твоите "инвестици" на колко % загуба копкаш? Не, че ме вълнува, ама си отговори сам на себе си!
Ти им сваляш шапка....те са свалили гащите........ абе важното е свалки да стават. От цялата тая работа най-доволен е св.Нагъзаки ( да се свети името Му ! )
Гледай си бизнеса със светещи връзки и менте таблети и не се занимавай с батковците. Ако някой е свалил гащите е един спец пред св. Съдияки Изпълнаки.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар