Интересно е дали е един и същ продавача тук, при неохим и при агрия-наа 6,50
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Това ще се разбере след време. Усещам иронията, но точно заради такива съмнения и величаене на големи играчи съм пропускал най-добрите сделки. Изводът за мен е, че какъвто и фонд да е, винаги може да сгреши и то с мноооого. С толкова много, че не съм виждал ритейл да бърка с толкова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Значи ОББ са тъпи, а ритейлът пълни мрежата, така ли? За един поизнервен държател питам.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧичо ви направи услуга с витиеватата си покана за ОС, да можете да накупите на ниски цени, иначе висеше пакета на 6,60
- 1 like
Коментар
-
Я, стана, благодаря ти. Това ще ми е полезно и за в бъдеще
От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Дай му рефреш на данните и ще ти излезе
От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
ПП: сега видях, че и други колеги са писали по-долу!
- 1 like
Коментар
-
И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ днес купувам от ОББ
Да видим дали не приключиха с тия къдрави бройки накрая..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Айде утре още 5- Considering latest performance and market development, we issue a BUY recommendation with a price target of BGN 7.09 per share, indicating a 29% upside potential
Enjoy reading. All questions/comments are welcome.
Sincerely,
ELANA Research Team
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение5 сделки с ОББ имам днес.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар