Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена теб май от толкова инвестиции на различни пазари, не ти остава време да четеш отчети?
МД стр.13 "При доставчиците най-голям дял има Софарма - 12%"
Поздрави!
Thanks.
Сегинка ако ми спестиш ровенето и колко % имаше чичката ти тука - евала от мене
ПС Сега е момента да си купиш BVN или по добре EPU (bvn e най голямата позиция там , а и дава добър дивидент) После ще благодаришLast edited by pipbel; 27.11.2013, 11:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук няма и снежинка - само дъжд!
ами ако не си купил СФТРД с целия дивидент - сменяй цялата кола
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепак сняг навън
чудя се дали да не купя нови зимни гуми или да карам до последно със старите?
или с гумите и колата да сменя?
ами ако не си купил СФТРД с целия дивидент - сменяй цялата кола
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеФорт, я сподели с нас като най осведомен гуру туканка.
Каква част (%) от продажбите на трейдинга е свързана с майката ?
МД стр.13 "При доставчиците най-голям дял има Софарма - 12%"
Поздрави!
Коментар
-
Мен ме съмнява че ще продава някой пакет ,че трябва да се пудриПървоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеНапоследък нещо зачестиха публичните изяви на Донев. Да не се е засилил пак към политиката? Последният път се опари здраво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение+++
Струва ми се, че вече правят неуверени първи стъпки към леко "забалончване"Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеВ съобщението е пропуснат спада на печалбата през октомври, трябваше сам да го смятам, но нали това ми е работата, оставили са ми място и аз да отчета дейност
Софарма Трейдинг с 35% спад на печалбата до 1,04 млн. лв. за октомври
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri,162148/
Струва ми се, че вече правят неуверени първи стъпки към леко "забалончване"Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеВ прессъобщението е пропуснато, трябваше сам да го смятам, но нали това ми е работата
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri,162148/
след такъв спад не е ли нормално??????
по спомен пиша - миналата година по това време имаше голяма продажба на оборудване в този месец и затова печалбата беше такава - за една софийска болница, където Бойко Борисов откриваше и режеше рентата
всички имаме нещо в главите сами да преценяваме резултатите
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение„Софарма Трейдинг” АД реализира през месец октомври 2013 г. продажби на стока в размер на 46.8 млн. лева, достигайки 5 % ръст на продажбите за текущия месец, спрямо същия период на 2012 г. Печалбата преди данъци на компанията за десетия месец на 2013 г.е в размер на 1 043 хил. лв.
Компанията реализира през 2013 г. продажби от 415.5 млн лева и печалба преди данъци в размер на 9 226 хил лева. Реализираният нетен финансов резултат преди данъци представлява ръст от 28 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.
Пазарният дял в стойност на „Софарма Трейдинг” АД за фармацевтичния пазар по данни на IMS за 2012 г. е 21.8 %. През месец септември 2013 г. компанията отново заема лидерска позиция с 21.18 % пазарен дял.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri,162148/Last edited by mpy_yordanov; 26.11.2013, 09:20.
Коментар
Коментар