Първоначално изпратено от oslo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеНе случайно ви пиша, че тук има голям риск
Вижте в отчета, 5,3 млн. лв. съдебни и присъдени вземания към 30 септември 2013 г. Това е съизмеримо с печалбата на фирмата. А кой знае колко скелети има в гардероба.
И не трябва да се забравя, че съдебния изпълнител няма какво да вземе на банката, или поне е нехуманно. Апаратурата ли, сградата ли?
Много грозна може да стане работата
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Иначе аз бих се радвал на известен спад тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Вижте в отчета, 5,3 млн. лв. съдебни и присъдени вземания към 30 септември 2013 г. Това е съизмеримо с печалбата на фирмата. А кой знае колко скелети има в гардероба.
И не трябва да се забравя, че съдебния изпълнител няма какво да вземе на банката, или поне е нехуманно. Апаратурата ли, сградата ли?
Много грозна може да стане работата
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
То бебето като свикне да цица няма отбиване ,без външна намесаПървоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИскам си дивидента, ако ще трейдинга да трябва да кандидатства за лиценз за банкова дейност
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа бе, 2.79 имах предвид.
На 2.90 ще усредня като продам на 3
Кимру - ко не - не на кредитите или на намаляването на дивидента ?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОпасявам се да не ни удари очевидната неплатежоспособност на НЗОК и на болниците... вий как мислите?
Сега който зареве за пари по-силничко и му се дават!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПип, това "печатна грешка" ли е?
На 2.90 ще усредня като продам на 3
Кимру - ко не - не на кредитите или на намаляването на дивидента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОпасявам се да не ни удари очевидната неплатежоспособност на НЗОК и на болниците... вий как мислите?Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеРедовни търговски вземания се увеличават с 27,97 млн. лв.
Просрочени необезценени търговски вземания намалят с 28,01 млн лв.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеНа мен това увеличение на кредитите въобще не ми харесва ..... Вместо да се води политика за намаляването на разходите за лихви сега ще се увеличат повече ...... Даже съм склонен за намаляване на дивидента с цел да се намалят кредитите ..... Това може да доведе само до позитиви в по-дългосрочен период ......Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар