Предполагам Софарма трейдинг ще направи +10% за 2014г, а отделно дивидентът. Това са моите скромни очаквания.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСлед няколко трансформации се влива в Софарма Логистика и после съответно в СФТРД.
Ето акционерна книга - като стар акционер сигурно името ще фигурира.
https://www.dropbox.com/sh/kowchnkq5dks6nh/mpwzdLddpQ
Може ли да те помоля, ако имаш последната книга на Инс-а и ако можеш да намериш на Софарма Имоти да ги качиш?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеЗдравейте,
Решавам интересна инвестиционна задача. На роднина е останало временно удостоверение за 8 акции на Национален фармацевтичен фонд "Калиман". Подозирам, че "Калиман" е предшественикът на "Соф - Трейдинга". Ако е така, имате ли представа, колко пъти хипотетично се е увеличила 1 акция на "Калиман" до сегашния "Трейдинг"?
Професорът!
Ето акционерна книга - като стар акционер сигурно името ще фигурира.
https://www.dropbox.com/sh/kowchnkq5dks6nh/mpwzdLddpQНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Решавам интересна инвестиционна задача. На роднина е останало временно удостоверение за 8 акции на Национален фармацевтичен фонд "Калиман". Подозирам, че "Калиман" е предшественикът на "Соф - Трейдинга". Ако е така, имате ли представа, колко пъти хипотетично се е увеличила 1 акция на "Калиман" до сегашния "Трейдинг"?
Професорът!
При ИП--портфейл или направо дубликат на ДР струва 10-15 лв.
Точната бройка съм я забравил, но може да се изрови. Мисля че имаше нещо и от продажба на права, но сигурно им е изтекла давността.
Коментар
-
Професорът!
старите собственици нямаше да го направят това
Коментар
-
Професорът!
Коментар
-
КАКВА Е ВРЪЗКАТА С приватизационен фонд "Калиман"?
Здравейте,
Професорът!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетрябва да отидеш при първа възможност, и то не веднъж
после пиши какви са ти впечатленията
акционери не връщат хората, само им кажи......
Ще ида обещавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОказва се че склада в Пловдив е съвсем близо до нас на Кукленско шосе 6а . Форти да ида да нагледам бизнеса, а? Ама там едва ли четат Инвестор.бг и не ме познават
п.с. виж ако ти се обадиш, може и на кафе да ме поканят!
после пиши какви са ти впечатленията
акционери не връщат хората, само им кажи......
Коментар
-
Оказва се че склада в Пловдив е съвсем близо до нас на Кукленско шосе 6а . Форти да ида да нагледам бизнеса, а? Ама там едва ли четат Инвестор.бг и не ме познават
п.с. виж ако ти се обадиш, може и на кафе да ме поканят!Last edited by tony1975; 05.01.2014, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми на всяко тримесечие ви казват 30% год. растеж а вие на всеки 3 месеца го калкулирате като добавяте 30 стинки връз цената. То стана над 100% артиен ръст (несъотвестващ на 30% ръст на "фундамента")Бомбастичното ев/ебитда което заформяте подсказва за дирижабълче (няма лошо но няма и препоръка)
А питката явно гледа да се набучи в дивидентоснасящи картони
и не само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНедирижабълче, бе !!! Питкин ако си има, добре е направил.Бомбастичното ев/ебитда което заформяте подсказва за дирижабълче (няма лошо но няма и препоръка)
А питката явно гледа да се набучи в дивидентоснасящи картони
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПитка, държиш ли артии и от това дирижабълче ?
Недирижабълче, бе !!! Питкин ако си има, добре е направил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар