Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
На момчетата от Телерик само шапки може да им се свалят за направеното до момента.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=9xG3pZgQ9iU
Слушах и гледах Васил Терзиев досега, дано има повече такива българи. Абонирайте се за този подкаст - струва си! Според мен е добре да спрете да мислите само за лошото и обръщайте внимание на хубавия пример, на успехите на другите. Много образователно, много надъхващо и със сигурност по-добрия начин да живее човек ... и за нашите деца. Не че аз съм чак такъв оптимист, но трябва да се опитвам да бъда. Сещам се за онази мисъл - Песимизмът е начин на мислене, оптимизмът е ВОЛЯ.
Трябва да гледаме оптимистично и да вярваме!
Хубава вечер и още по-добро утре!Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=9xG3pZgQ9iU
Слушах и гледах Васил Терзиев досега, дано има повече такива българи. Абонирайте се за този подкаст - струва си! Според мен е добре да спрете да мислите само за лошото и обръщайте внимание на хубавия пример, на успехите на другите. Много образователно, много надъхващо и със сигурност по-добрия начин да живее човек ... и за нашите деца. Не че аз съм чак такъв оптимист, но трябва да се опитвам да бъда. Сещам се за онази мисъл - Песимизмът е начин на мислене, оптимизмът е ВОЛЯ.
Трябва да гледаме оптимистично и да вярваме!
Хубава вечер и още по-добро утре!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ама моралът, моралът...
Адвокатски фолклор
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Здравко, когато има градивна критика е супер. Но аз такава не виждам. Когато има проблем, разбира се, че трябва да се борим с него. Ама да слушаме как някой бил такъв и онакъв, защото някой мисли, че преди 25г нещо било такова или онакова. Кажи ми какво градивно има - всички били лоши. Според мен ако всички купили нещо при приватизацията бяха като Донев, България щеше да бъде много по-добро място.
И в хвалебствените дитирамби няма нищо градивно, нито обясняват игрите на собственика.
Със същия ентусиазъм повечето подкрепяхте и борисовото управление, но се тюхкате защо БФБ стои откъсната от света и подскача на едно място, според настроението на този или онзи мажоритар...
Би ли казал, като каква практика определяш пиенето на кафе със собственика и споделяне на някакви намерения или лансиране на идеи, които после разни промоутърчета подхвърят във форума на час по лъжичка или като задейства някоя помпа? Ми, да ги направи онлайн тези срещи, като е толкова отворен, но ако кажа, че това му е запазена марка в годините, колкото и примери да ти дам от бизнес отношенията му, пак ще съзреш хейт
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравко, когато има градивна критика е супер. Но аз такава не виждам. Когато има проблем, разбира се, че трябва да се борим с него. Ама да слушаме как някой бил такъв и онакъв, защото някой мисли, че преди 25г нещо било такова или онакова. Кажи ми какво градивно има - всички били лоши. Според мен ако всички купили нещо при приватизацията бяха като Донев, България щеше да бъде много по-добро място.
До каквото и да се докосне чичо ти, е разруха и цоцане - 0 съзидание! ОК, не е разрухата на Пеевски, но пак е разруха и 0 мениджмънт. Софарма кара само и единствено на старото име и създаваните някога патенти. В момента има едно голямо нищо с претенции.
Убеден съм, че и теб да те бяха назначили за собственик тук, нямаше да се справиш по-зле. Всъщност, вярвам, че който и да е, изключая Бедо, Пеевски, Банев и прочие пак назначени собственици, все щеше да е по-добре!
А с това си изказване наистина достигна неподозирани низини. Да беше Батя, бих го разбрал, ама теб?
НАЙ и спирам, то няма нужда - затова и държавта ни е на този хал, заради честните частници, назначени за бизнесмени на прехода с едни куфарчета, получени по партийна линия, щото са синове и дъщери на някой червен велможа. Приликите с някои лица не са случайни!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПрехласването на определени "индивиди" по определени компании също не говори много добре ! Или НАЙ добре да се каже и напише НАЙ и всички да си затварят очите и ушите и да си траят ! През годините що лъжи и шамари изядохме дребните заради решения взети в наш ущърб, обаче каквито са ни мажоритарите, явно такива сме и ние, че си траем ! Траят си и КаФеНеТа, и фондове, и пенсии ! Груеца в много отношения е прав, обаче истината на много хора не им отърва ! Този приятел под мен с "индивидите" ясно показва що за хора сме !Last edited by BSEtrader; 07.06.2022, 18:49.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Прехласването на определени "индивиди" по определени компании също не говори много добре ! Или НАЙ добре да се каже и напише НАЙ и всички да си затварят очите и ушите и да си траят ! През годините що лъжи и шамари изядохме дребните заради решения взети в наш ущърб, обаче каквито са ни мажоритарите, явно такива сме и ние, че си траем ! Траят си и КаФеНеТа, и фондове, и пенсии ! Груеца в много отношения е прав, обаче истината на много хора не им отърва ! Този приятел под мен с "индивидите" ясно показва що за хора сме !Last edited by Zdravko; 07.06.2022, 18:34.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНационален спорт си е това - плюенето.
Според мен може някой да каже - Дъстин Хофман не ми харесва, Майкъл Дъглас е много по-добър актьор.
Давайте и вие така - от хората на капиталовия ни пазар с компания на БФБ над 20г Огнян Донев не ми хресва, защото ... е много по-добър. И вече давайте имена, спорете
- 6 Харесвания
Коментар
-
Злоба? От мен? Към честния частник от беуграду? Нивгаш! Колко викаш разви Софарма, че не се сещам - ма питай Маки де, той е по-навътре с нещата. А база за сравнение с Бедо хич нямат - единият е арменец, роден в България, а другият е българин, роден в Югославия, иначе и двамата са честни частници и никой копче не може да им каже. особено когато черпят с флашки седналите на коленце и им кажат къде и колко ще надуват, за да се знае тайминга и да може да се фронтрънва.
не те обвинявам, и аз да съм, и аз бих венцеславил чичикака в такъв случай, особено ако съм завършил магнаурската школа у Варна и бъдещето ми да зависи от слушкането и папкането. Ама моралът, моралът... Обаче, цитирайки един друг човечец, дето може и да сте го чували "на" Варна-та - не съм толкова богат, че да мога да си позволя да имам съвест...
разбира се, отново да подчертая, че форното са празни мисли на един празен човек, съдът оправда честния частник и за скандала с ороцетама през 2000 в Сидни, и за извънборсовите сделки, така че всичко друго е хейт от мръсни завистници като Грую
. Важно е дребната печалбица. Що ни трябват големи инвеститори - та те за разлика от нашите пенсии като дават после имат и изисквания.Last edited by MrSi; 07.06.2022, 17:32.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Национален спорт си е това - плюенето.
Според мен може някой да каже - Дъстин Хофман не ми харесва, Майкъл Дъглас е много по-добър актьор.
Давайте и вие така - от хората на капиталовия ни пазар с компания на БФБ над 20г Огнян Донев не ми хресва, защото ... е много по-добър. И вече давайте имена, спорете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Как може да сравняваш Донев с Бедо!? Явно злобата ти към ОД е толкова силна, че напълно ти замъглява съзнанието!
- 4 Харесвания
Коментар
-
без да се заяждам, знаеш, че много харесвам постовете ти, ама дали си мислеше същото и миналата година за Балонерко при подобни съотношение? Или викаш там скай ис дъ лимит, пък тук скапана работа - това лекраства, особено по време на грип, хич не се купуват? просто питам
Коментар
Коментар