If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз останах с добри впечатления от него ,само да продължава да мисли и за нас съакционерите
Сашо Диков го нарече "Българският Уорън Бъфет" на едно интервю ,мисля че беше на откриването на Кулата ....
Ха-ха - баш тогава ли - да беше му казал Българският Доналд...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
И аз останах с добри впечатления от него ,само да продължава да мисли и за нас съакционерите
Сашо Диков го нарече "Българският Уорън Бъфет" на едно интервю ,мисля че беше на откриването на Кулата ....
"Тони - и аз така. Господин Донев умее да врътка сухото и да произвежда ново сухо, а и е много добър и приятен за общуване човек. "
Импе - съгласих се с теб!!!!!!!!!!
Стига сте се превъзнасяли, че олеквате и ставате смешни! Гледайте да не го обожествите !
Култ към личността едва ли му е необходим, шмекери такива !
Имам артии и не препоръка !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Да не го хваля толкоз, ама на всякъде където съм "ортак" с чичо Оги съм мнооого доволен. Бива го човека да върти бизнес - компаниите растат мощно и дивиденти дават, абе евала! Това 50% ръст при БГ пазара е голям кеф, все пак не са някакви кухи покупки от пусто в празно като при Хим-а, а знам че си е реална печалба!
БРАВО!
"Софарма трейдинг АД-София
Друга нерегулирана информация 19-01-2012 22:12
Софарма Трейдинг АД реализира за месец декември 2011 г. продажби на стока в размер на 41.8 млн. лева или 2% ръст спрямо същия период на 2010 г. Печалбата преди данъци на компанията е в размер на 1 110 хил. лв. за последния месец на 2011 г.
Компанията реализира ръст в продажбите на стоки за периода януари-декември на 2011 г. спрямо същия период на 2010 г в размер на 11 %, достигайки продажби от 445 млн лева. Печалбата преди данъци за този период е в размер на 7 373 хил лева, което представлява ръст от 50.6 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година"
Коментар