И аз надявам - миналата година не можах да, щото местихме кантората точно тоя ден - умрях от яд, но както и да е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи на едно от сборищата, господин Донев поиска по-висок дивидент с мотивът "Хора, разберете ме - къща строя..."
А че долива акции в Трейдингът - не ме учедва - и аз съм мислил по тоя въпрос.... но нали съм алчен, последно ПАК си купих Жабоци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекаква къща бе човек ?
А че долива акции в Трейдингът - не ме учедва - и аз съм мислил по тоя въпрос.... но нали съм алчен, последно ПАК си купих Жабоци...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение15 стинки, ако г-н Донев си е достроил къщичката...Ако още не я е - Влаков може би е по-близо до истината.
Киро - ела да видиш догодина, когато тръгнат наемите от могъщите билдинги и молченцето под тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение15ст ми стигат така ще покажат предвидимост и ще оставят 1-2млн в компанията, а това ще отвори и пътя на акцията към 3лвАко още не я е - Влаков може би е по-близо до истината.
Киро - ела да видиш догодина, когато тръгнат наемите от могъщите билдинги и молченцето под тях...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениетук едни 0.20 ст. дивидент добре ще ми дойдат ,
ако г-н Донев разбира се ги даде
Коментар
-
В България трудно можеш да свикнеш с мисълта, че едно дружество работи наистина като публично. Възникват въпроси - защо точно това дружество се старае да работи като публично, а не като ЕАД.
В масовия случай търговската регистрация на дружествата трябва да започва с ЕДНОЛИЧНО, но ПУБЛИЧНО., т.е. събрало парите на ационерите и си продължило по стария път.
Коментар
Коментар