IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора, темата е Софарма трейдинг. Моля придържайте се към нея. Загубих 5-10 минути от живота си да чета какъв или онакъв е Огнян Донев...

Коментар

• За варантите нещо чува ли се?

Коментар

• Негативните емоции са вредни за нашето здраве(и портфейл)
        Реваншизмът - също.
        Разбирам фрустрацията на колегите, но животът е уравнение с доста неизвестни и променливи.Борсата - също.
        Струва ми се, че няма нужда от "Осанна!" или "Разпни го!", както и да набеждаваме когото и да е в идолопоклонничество.
        Ако не можем да приемем, че светът не е черно-бял ...това си остава за наша сметка.

Да не се приема като опит за нравоучение, в една лодка сме

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

В свободен свят живеем, всеки може да инвестира на едно или на друго място, където вижда потенциал. Не знам кой на кого се кланял. Аз още чакам да ми дадеш по-добри примери от времето на приатизацията на БФБ. Като цяло не останаха много - групата на Стара планина, ИХЛБЛ и Донев. Други мажоритри дето са развили компаниите си на борсата имаш ли?
          По мненията се вижда кой на кого се кланя ! Относно подвеждането на инвеститори от негова страна обаче дума не обелвате ! Надявам се и аз, че живеем в свободен сват, така че аз за себе си избора съм си го направил къде да инвестирам и къде не ! Тук има една група от хора, която учудващо е безкритична към всички компании и мажоритари независимо какво се случва !

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

...bstrader и dddd са ти фетиш явно... и двамата ти вдигат адреналина!
            Тцъ, дразня се само когато умни хора се правят на улави. Мога да ти посоча една плеяда неумни хора, които не се правят на неумни, а са си неумни, поради което към тях подхождам само с насмешка. Та така, спирам, че не е по темата
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, аз Соди си имам - още от времето на масовата приватизация са ми първите бройки какви времена бяха. А за писането - пиши, винаги съм казвал, че твоите писания са сред най-смислените във форума. Успех и на теб
              ...bstrader и dddd са ти фетиш явно... и двамата ти вдигат адреналина!

Коментар

От тези дето си изборил Соди са супер, ако си намериш извънборсово, за ХДПАТ не знам що си мечтаеш за тях. Аз инвестирам на борсата и за да бъде компанията там трябва мажоритаря да иска да бъде там.

п.п. Ще намаля писането, че си е безмислено да продължавам. Дано има повече компании на борсата, а вече всеки сам си решава къде иска да вложи парите си. Ако ги вложи на лошо място или на високи цени - лошо за него. Ако инвестира в добра компания на атрактивна цена ще има печалби във времето.

Успех!
                Е, аз Соди си имам - още от времето на масовата приватизация са ми първите бройки какви времена бяха. А за писането - пиши, винаги съм казвал, че твоите писания са сред най-смислените във форума. Успех и на теб
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От тези дето си изборил Соди са супер, ако си намериш извънборсово, за ХДПАТ не знам що си мечтаеш за тях. Аз инвестирам на борсата и за да бъде компанията там трябва мажоритаря да иска да бъде там.

п.п. Ще намаля писането, че си е безмислено да продължавам. Дано има повече компании на борсата, а вече всеки сам си решава къде иска да вложи парите си. Ако ги вложи на лошо място или на високи цени - лошо за него. Ако инвестира в добра компания на атрактивна цена ще има печалби във времето.

Успех!
                  Last edited by BSEtrader; 08.06.2022, 15:43.

Коментар

Аз не виждам да си посочил алтернатива на изброените от мен да е налична за покупка на борсата, без да коментираме дали би била по-добра възможност.
                    A, разбрах, искаме конкретно на нашата борса и собственикът да е с инициали ОД, така ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Соди, Каолин (подобен случай на назначен собственик) примерно - и двете се отписаха де, явно не им се играеше на Бг Бъфет. В миналото Холдинг Пътища, ама после решиха да фалират. Агрополихим също май бяха борсово търгувани някога. Оргахим също бяха в играта по едно време - много са.
                      Аз не виждам да си посочил алтернатива на изброените от мен да е налична за покупка на борсата, без да коментираме дали би била по-добра възможност.

Коментар

В свободен свят живеем, всеки може да инвестира на едно или на друго място, където вижда потенциал. Не знам кой на кого се кланял. Аз още чакам да ми дадеш по-добри примери от времето на приатизацията на БФБ. Като цяло не останаха много - групата на Стара планина, ИХЛБЛ и Донев. Други мажоритри дето са развили компаниите си на борсата имаш ли?
                        Соди, Каолин (подобен случай на назначен собственик) примерно - и двете се отписаха де, явно не им се играеше на Бг Бъфет. В миналото Холдинг Пътища, ама после решиха да фалират. Агрополихим също май бяха борсово търгувани някога. Оргахим също бяха в играта по едно време - много са.

Когато дадеш нещо читаво на някой назначен за собственик честен частник, трябва наистина да е безобразно некадърен, за да го съсипе изцяло. та да ми хвалите Донев, освен ако не сте му седели на коленцето и не сте го фронрънвали като факт - айде немъ нуждъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                          От такива мажоритари човек трябва да бяга далече, а не да им се кланя !
                          Last edited by BSEtrader; 08.06.2022, 15:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Много добре казано. Донев не е нито светец, нито демон както някои се опитват да го изкарат във форума. Той си е човек като всеки нас със своите си особености. Просто не всеки може да влезе и да си играе в псясъчинка с него. Трябва да е от неговата класа, защото иначе си заминава обиден и започва да пише глупости във форума.
                            Опашати лъжи за дивиденти могат да топлят единствено близкото му обкръжение играещо на пясъчника с него ! Вярно е, че не сме вашата класа, така че играйте си играта на спокойствие ! От такива мажоритари човек трябва да бяга далече, а не да им се кланя !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Не искам да слагам етикет на Донев. Печелил съм пари и от майката и от дъщерята и особено от ДОХ. Просто съм наясно с риска, че си имам работа с акула а не с ангел. "Новите" колеги не са наясно.
                              Много добре казано. Донев не е нито светец, нито демон както някои се опитват да го изкарат във форума. Той си е човек като всеки нас със своите си особености. Просто не всеки може да влезе и да си играе в псясъчинка с него. Трябва да е от неговата класа, защото иначе си заминава обиден и започва да пише глупости във форума.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=9xG3pZgQ9iU

Слушах и гледах Васил Терзиев досега, дано има повече такива българи. Абонирайте се за този подкаст - струва си! Според мен е добре да спрете да мислите само за лошото и обръщайте внимание на хубавия пример, на успехите на другите. Много образователно, много надъхващо и със сигурност по-добрия начин да живее човек ... и за нашите деца. Не че аз съм чак такъв оптимист, но трябва да се опитвам да бъда. Сещам се за онази мисъл - Песимизмът е начин на мислене, оптимизмът е ВОЛЯ.

Трябва да гледаме оптимистично и да вярваме!

Хубава вечер и още по-добро утре!
                                Тия Рекурсив, ония Рекурсив ли са?
                                Last edited by B.Graham; 08.06.2022, 12:02.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X