Хора, темата е Софарма трейдинг. Моля придържайте се към нея. Загубих 5-10 минути от живота си да чета какъв или онакъв е Огнян Донев...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Негативните емоции са вредни за нашето здраве(и портфейл)
Реваншизмът - също.
Разбирам фрустрацията на колегите, но животът е уравнение с доста неизвестни и променливи.Борсата - също.
Струва ми се, че няма нужда от "Осанна!" или "Разпни го!", както и да набеждаваме когото и да е в идолопоклонничество.
Ако не можем да приемем, че светът не е черно-бял ...това си остава за наша сметка.
Да не се приема като опит за нравоучение, в една лодка сме
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
В свободен свят живеем, всеки може да инвестира на едно или на друго място, където вижда потенциал. Не знам кой на кого се кланял. Аз още чакам да ми дадеш по-добри примери от времето на приатизацията на БФБ. Като цяло не останаха много - групата на Стара планина, ИХЛБЛ и Донев. Други мажоритри дето са развили компаниите си на борсата имаш ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
...bstrader и dddd са ти фетиш явно... и двамата ти вдигат адреналина!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, аз Соди си имам - още от времето на масовата приватизация са ми първите бройки какви времена бяха. А за писането - пиши, винаги съм казвал, че твоите писания са сред най-смислените във форума. Успех и на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОт тези дето си изборил Соди са супер, ако си намериш извънборсово, за ХДПАТ не знам що си мечтаеш за тях. Аз инвестирам на борсата и за да бъде компанията там трябва мажоритаря да иска да бъде там.
п.п. Ще намаля писането, че си е безмислено да продължавам. Дано има повече компании на борсата, а вече всеки сам си решава къде иска да вложи парите си. Ако ги вложи на лошо място или на високи цени - лошо за него. Ако инвестира в добра компания на атрактивна цена ще има печалби във времето.
Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
От тези дето си изборил Соди са супер, ако си намериш извънборсово, за ХДПАТ не знам що си мечтаеш за тях. Аз инвестирам на борсата и за да бъде компанията там трябва мажоритаря да иска да бъде там.
п.п. Ще намаля писането, че си е безмислено да продължавам. Дано има повече компании на борсата, а вече всеки сам си решава къде иска да вложи парите си. Ако ги вложи на лошо място или на високи цени - лошо за него. Ако инвестира в добра компания на атрактивна цена ще има печалби във времето.
Успех!Last edited by BSEtrader; 08.06.2022, 15:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз не виждам да си посочил алтернатива на изброените от мен да е налична за покупка на борсата, без да коментираме дали би била по-добра възможност.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Соди, Каолин (подобен случай на назначен собственик) примерно - и двете се отписаха де, явно не им се играеше на Бг Бъфет. В миналото Холдинг Пътища, ама после решиха да фалират. Агрополихим също май бяха борсово търгувани някога. Оргахим също бяха в играта по едно време - много са.
- 1 like
Коментар
-
В свободен свят живеем, всеки може да инвестира на едно или на друго място, където вижда потенциал. Не знам кой на кого се кланял. Аз още чакам да ми дадеш по-добри примери от времето на приатизацията на БФБ. Като цяло не останаха много - групата на Стара планина, ИХЛБЛ и Донев. Други мажоритри дето са развили компаниите си на борсата имаш ли?
Когато дадеш нещо читаво на някой назначен за собственик честен частник, трябва наистина да е безобразно некадърен, за да го съсипе изцяло. та да ми хвалите Донев, освен ако не сте му седели на коленцето и не сте го фронрънвали като факт - айде немъ нуждъNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеОт такива мажоритари човек трябва да бяга далече, а не да им се кланя !Last edited by BSEtrader; 08.06.2022, 15:17.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМного добре казано. Донев не е нито светец, нито демон както някои се опитват да го изкарат във форума. Той си е човек като всеки нас със своите си особености. Просто не всеки може да влезе и да си играе в псясъчинка с него. Трябва да е от неговата класа, защото иначе си заминава обиден и започва да пише глупости във форума.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе искам да слагам етикет на Донев. Печелил съм пари и от майката и от дъщерята и особено от ДОХ. Просто съм наясно с риска, че си имам работа с акула а не с ангел. "Новите" колеги не са наясно.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=9xG3pZgQ9iU
Слушах и гледах Васил Терзиев досега, дано има повече такива българи. Абонирайте се за този подкаст - струва си! Според мен е добре да спрете да мислите само за лошото и обръщайте внимание на хубавия пример, на успехите на другите. Много образователно, много надъхващо и със сигурност по-добрия начин да живее човек ... и за нашите деца. Не че аз съм чак такъв оптимист, но трябва да се опитвам да бъда. Сещам се за онази мисъл - Песимизмът е начин на мислене, оптимизмът е ВОЛЯ.
Трябва да гледаме оптимистично и да вярваме!
Хубава вечер и още по-добро утре!Last edited by B.Graham; 08.06.2022, 12:02.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар