Първоначално изпратено от Зайо Байо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак доказвате че имате акции от дадено дружество - на ОСА-то, като всичко е в ИП?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...
чичо Оги е купил през последното тримесечие 10хил акции тук!!!Хем бута акцията нагоре, хем ще има профит.
Хитряга
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАха, ти ли беше с малкия инвеститор
Евала.Следващия път пак.
аз бях, после по предложение на г-н Донев обиколихме фабриката, да видим новия склад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОно не може да замести Императорът.
Никой не може да замести Императорът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеBTW Кимру, губи ми се един отчет (знаеш кой) - къде да го намеря?Като цяло неточността им е стил.Да се въоръжим с търпение.
Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАха, ти ли беше с малкия инвеститор
Евала.Следващия път пак.то ще е голям купон на тези сбирки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНищо де Импе!!! Аз водих лапето - да те замества, така че не е пропуск!!!!
Евала.Следващия път пак.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНищо де Импе!!! Аз водих лапето - да те замества, така че не е пропуск!!!!
Никой не може да замести Императорът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз надявам - миналата година не можах да, щото местихме кантората точно тоя ден - умрях от яд, но както и да е.
Коментар
Коментар