IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената 7 лв е много ниска трябва поне да стане около 28 лв за бр. 7лв *4% девидентна доходност > спрямо лихвите по банките от 0.9% за годишна лихва.Скоро ще стане

Коментар

• Моята компания не ме излага, нямате претенции колеги - нали???

Коментар

• Така и така сме с ръстове на цените, и няма как да чакам цена от 1.42лв , то поне вече да мисля за нещо към 8лв ???

Коментар

• Споко , има време , все още е рано за прибиране на профита

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Импи, сега като се почувстваш балониран, пак ли ще продаваш!?)))) Кое беше следващия цифров знак - грозник или ревлю!?!?))))
            Има време до Грозник, а пък Ревлю е извън дори сферата на мечтите докато сме живи.
            Още не е чак балон, ама натам отива. Колко можем да чакаме сега като дивидентче? - около 32 стотинки може би - след данък. 4.57% дивидентна значи. Все още е поносимо, макар GSK например сега да е на около 5%. Но ако стигне до осмак, което е доста ного вероятно - е тогава вече отчасти ще продам.... АКО световните компании от браншът, които дебна, не поскъпнат и те еквивалентно. Друг вариант е силен спекулативен спад навън, а тук да си останат на тия нива.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Напротив: мога но не искам, че ще стана твърде концентриран като тебе.
              не съм концентриран
              мога да живея и само от земята
              ти от кое можеш да живееш???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

едно е да искаш
                второ да можеш
                трето да го направиш

ти си бил на първото ниво
                Напротив: мога но не искам, че ще стана твърде концентриран като тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                  Цената 7 лв е много ниска трябва поне да стане около 28 лв за бр. 7лв *4% девидентна доходност > спрямо лихвите по банките от 0.9% за годишна лихва
                  31.11

Коментар

• Цената 7 лв е много ниска трябва поне да стане около 28 лв за бр. 7лв *4% девидентна доходност > спрямо лихвите по банките от 0.9% за годишна лихва

Коментар

• Логично е след балониране да следва ревлю ........... и памперси.

Коментар

• Импи, сега като се почувстваш балониран, пак ли ще продаваш!?)))) Кое беше следващия цифров знак - грозник или ревлю!?!?))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Че аз може да съм искал да си купя 538 броя, бе....

Честит седмак, твърде бръже го стигнахме.
                          едно е да искаш
                          второ да можеш
                          трето да го направиш

ти си бил на първото ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение

Ще ти дам от мен 35 цента, за да си компенсираш пропуснатите ползи. fortiss ще разбере шегата (други също)!
                            Че аз може да съм искал да си купя 538 броя, бе....

Честит седмак, твърде бръже го стигнахме.

Коментар

Е, всеки си знае. Щом отказваш да реинвестираш при двойно по-висока доходност (например), това си е твое право - нали парите са си твои?

Мойта кожа: трябваше да си купя повече GSK - отскочиха с 35 цента
                              Ще ти дам от мен 35 цента, за да си компенсираш пропуснатите ползи. fortiss ще разбере шегата (други също)!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

И аз там някъде 1.60 към 1.80 пълних прилично. Много доволен.
                                Онзи белокосия с очилата мисля, че беше казал : Бъдете страхливи , когато другите са смели и смели, когато другите са страхливи

Коментар

X