Цената 7 лв е много ниска трябва поне да стане около 28 лв за бр. 7лв *4% девидентна доходност > спрямо лихвите по банките от 0.9% за годишна лихва.Скоро ще стане
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпи, сега като се почувстваш балониран, пак ли ще продаваш!?)))) Кое беше следващия цифров знак - грозник или ревлю!?!?))))
Още не е чак балон, ама натам отива. Колко можем да чакаме сега като дивидентче? - около 32 стотинки може би - след данък. 4.57% дивидентна значи. Все още е поносимо, макар GSK например сега да е на около 5%. Но ако стигне до осмак, което е доста ного вероятно - е тогава вече отчасти ще продам.... АКО световните компании от браншът, които дебна, не поскъпнат и те еквивалентно. Друг вариант е силен спекулативен спад навън, а тук да си останат на тия нива.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Напротив: мога но не искам, че ще стана твърде концентриран като тебе.
мога да живея и само от земята
ти от кое можеш да живееш???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
едно е да искаш
второ да можеш
трето да го направиш
ти си бил на първото нивоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеЦената 7 лв е много ниска трябва поне да стане около 28 лв за бр. 7лв *4% девидентна доходност > спрямо лихвите по банките от 0.9% за годишна лихва
Коментар
� -
Че аз може да съм искал да си купя 538 броя, бе....
Честит седмак, твърде бръже го стигнахме.
второ да можеш
трето да го направиш
ти си бил на първото ниво
Коментар
� -
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение
Ще ти дам от мен 35 цента, за да си компенсираш пропуснатите ползи. fortiss ще разбере шегата (други също)!
Честит седмак, твърде бръже го стигнахме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Е, всеки си знае. Щом отказваш да реинвестираш при двойно по-висока доходност (например), това си е твое право - нали парите са си твои?
Мойта кожа: трябваше да си купя повече GSK - отскочиха с 35 цента
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
И аз там някъде 1.60 към 1.80 пълних прилично. Много доволен.
Коментар
�
Коментар