IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

Малко не ти разбирам иронията, но от ИНТА има какво да се научи. Колкото до "избушените портфеЛИЙли"- добре казано, особено от изтъкната форумна личност.
    какво има да се научи от инта???? Това е човек, който се е внесъл в пазара без да познава неговата обратна страна, инта не е преживявал крах !!!! Има какво да се научи от Батя и дддд (например) но от инта???? какво - ?????
    освен това заблуждавате се масово от това което пиша - пиша нарочно наобратно, затова съм и "прецаканото" - за да не съм )))) Сложно е да се разбере - няма нужда, далече сте от това - имаше един ник "subzero" - един от любимите ми, от него също може да се "научи" подобна логика, има какво да се научи и от един от добрите математици тук - мартингейл, фенка съм и на nide, но разбира се те не пишат вече)))) Пишат разбирачите, като мен и ...... вас )))))))))))) Живи и здрави да сме, пазара ще реже на финала)))) инта-минта, мента - блалала-блала)))))
    Last edited by precakanoto; 18.02.2017, 21:17.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

СПАД !?????? 5% ????? И ти направи милионите ????? Ееееее това са играичите - вижте игралците и им се поклонете!!!!! Да ги ии поздравим https://www.youtube.com/watch?v=SY0K25oBExg ))))))))) Цирк!!!!! ! Чакам ви с избушените портфелийли - елате пиленца при кака - не се притенсявайте )))) артисти както какза някой ))))))
      Малко не ти разбирам иронията, но от ИНТА има какво да се научи. Колкото до "избушените портфеЛИЙли"- добре казано, особено от изтъкната форумна личност.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

Абе ИНТА, нещо голяма загриженост към теб. Докато си мислиш що е това мечи или бичи пазар, я обясни на човека какъв е добрият трейдър, който работи успешно и при възход и при спад на пазара. Как се набират ресурси за добри сделки.
        Поздрави !
        СПАД !?????? 5% ????? И ти направи милионите ????? Ееееее това са играичите - вижте игралците и им се поклонете!!!!! Да ги ии поздравим https://www.youtube.com/watch?v=SY0K25oBExg ))))))))) Цирк!!!!! ! Чакам ви с избушените портфелийли - елате пиленца при кака - не се притенсявайте )))) артисти както какза някой ))))))
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Кучка кога и се прииска , по гъз ходи, така че не се връзвам на прецито дор де щал да иде индексо. Аз си вардя ветъра и си сея нивичките щом в бразда ме пуща. За чалъми хвалби и приказки га приберем в хамбара ще покажем!
          глупости на търкалета, както казва софикс.
          май нищо не сте научили досега. а си мислех че опита учи. Което си е старо и дърто - по-вероятно е изкуфяло - математика просто, нищо лично
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Кучка кога и се прииска , по гъз ходи, така че не се връзвам на прецито дор де щал да иде индексо. Аз си вардя ветъра и си сея нивичките щом в бразда ме пуща. За чалъми хвалби и приказки га приберем в хамбара ще покажем!

Коментар

Абе инта не искам да се конфронтирам, ама ще кажа какво мислядЕректно - 2-3 гъдулки ви накараха да си сипете порфейлите в ниското !?!)))) Нема страшно така ще се научите)))) Абе вие знаете ли какво е мечи пазар??????? Хайде една задачка закачка - що е то мечи пазар!? Нима. как, защо и т.н.!? - после да не нема неразбралЕ))))) Индекса е слезАл 5% - ок не съм недоволно - ИСКАМ още да го спаднете. Искам давайте)))) Мечки?!?! Абе какви мечки сте вие бе!? - котенца !!!! Давайте избушвайте - искам алкомет на 10 лв, фармата на 2,50, трейдинга на 5, имотите по номинал и т.н.)))) Ама че сте игралци. играете я тая игра като на ляпа баба - това ли е мечия пазар!?????? Ей.... не става само с ручане ....

Абе ИНТА, нещо голяма загриженост към теб. Докато си мислиш що е това мечи или бичи пазар, я обясни на човека какъв е добрият трейдър, който работи успешно и при възход и при спад на пазара. Как се набират ресурси за добри сделки.
              Поздрави !

Коментар

форти - НАЙ ли сме ?)
                Не разбрах защо се включи в тази тема. Може ли да обясниш с няколко думи само?
                В случай, че се интересуваш от мен - засега съм добре. Нали знаеш, че работя за заплата и не ми е много лесно.
                Все още не съм сменил колата - няма пари.... за кола . И тази година се очертава да съм със старата кола на ОС.
                Това е !!!

Коментар

• Абе инта не искам да се конфронтирам, ама ще кажа какво мислядЕректно - 2-3 гъдулки ви накараха да си сипете порфейлите в ниското !?!)))) Нема страшно така ще се научите)))) Абе вие знаете ли какво е мечи пазар??????? Хайде една задачка закачка - що е то мечи пазар!? Нима. как, защо и т.н.!? - после да не нема неразбралЕ))))) Индекса е слезАл 5% - ок не съм недоволно - ИСКАМ още да го спаднете. Искам давайте)))) Мечки?!?! Абе какви мечки сте вие бе!? - котенца !!!! Давайте избушвайте - искам алкомет на 10 лв, фармата на 2,50, трейдинга на 5, имотите по номинал и т.н.)))) Ама че сте игралци. играете я тая игра като на ляпа баба - това ли е мечия пазар!?????? Ей.... не става само с ручане ....
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Инта извинявай, но не те разбирам, бъди по-откровен оако обичаш)) Долколкото разбрах си обменял по курса част от ценните папирусите срещу кеш)))) НЯМА ЛОШО!!!! Лошото ще дойде след 2-3 месеца, когато зациклиш върху идеята къде да иде проклетия кеш)))) Кеша какво е - виртуално средство с което може да се кандидатства за папирус.)))) Да !?!? Защо е така - кеша е човешка измишльотина - не съществува в природата в естествен вид, докато папируса - е - да - това е дял от реален бизнес - да - СЪЩЕСТВУВА ))))) После се получават 2-та проблема иносказателно обяснени с по едно изречение от БАТЯ!!!))))) Едното изречение е: "Ще ги гоните пак по баиря")))) Другото е "Пак е блъскане с лакти - входа е тесен" )))) Има още няколко изречения, но за големите портфейли (като на Батя) така стоят нещата)))) На спекулка играят мижавите портфейли - не казвам, че е лошо - добро е - правят ликвидност)))) Създават лек ветрец по друг автор казано))))

Благодаря за топлите ти грижи , но аз винаги се нуждая от кеш, поради предварителните ми харчове. Та не ме оплаквай, в дългове съм от комай ти време.Пренастройвам гъдулката ту за мечи каламбур, ту за бича клетка . Един вид възпитателно и юрушоуспокоителни действия, поради енергоемкостта на последните !!!

Коментар

• Забравих за другия впрос - дали 8 или 10/ Според мен ще става дума за 9))))) Ако добавим и твоя широкоспектърен доверителен интервал ще става дума за вярно твърдение според мен)))))))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Инта извинявай, но не те разбирам, бъди по-откровен оако обичаш)) Долколкото разбрах си обменял по курса част от ценните папирусите срещу кеш)))) НЯМА ЛОШО!!!! Лошото ще дойде след 2-3 месеца, когато зациклиш върху идеята къде да иде проклетия кеш)))) Кеша какво е - виртуално средство с което може да се кандидатства за папирус.)))) Да !?!? Защо е така - кеша е човешка измишльотина - не съществува в природата в естествен вид, докато папируса - е - да - това е дял от реален бизнес - да - СЪЩЕСТВУВА ))))) После се получават 2-та проблема иносказателно обяснени с по едно изречение от БАТЯ!!!))))) Едното изречение е: "Ще ги гоните пак по баиря")))) Другото е "Пак е блъскане с лакти - входа е тесен" )))) Има още няколко изречения, но за големите портфейли (като на Батя) така стоят нещата)))) На спекулка играят мижавите портфейли - не казвам, че е лошо - добро е - правят ликвидност)))) Създават лек ветрец по друг автор казано))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Аз почнах да изпускам по малко пара през баланса на 7,10 пък да видим за къде е тръгнала композицията , за 8 ли за 10лиии?

Коментар

• форти - НАЙ ли сме ?)
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Продължаваме да растем.
                              Отвори врати първата аптека SОpharmacy Eкспрес – в София, кв. Надежда в супермаркет Фантастико
                              http://sopharmacy.bg/%d0%be%d1%82%d0...f%d1%80%d0%b5/

Коментар

• Тук маржът между офертите купува/продава е системно малък. Според мен, има интерес от малкото на брой инвеститори на БФБ и при наличието на добри новини и адекватен дивидент се надявам годината да е успешна.

Коментар

Working...
                                X